2777
2789
عنوان

روزتون مبارک

149 بازدید | 11 پست

🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎉

مرد مقدس است مثل زمان، محترم

است مثل معبد، مقتدر است مثل سرنوشت

روزتون مبارک

مردانگی به تأهل و تجرد نیست،به سن و سال نیست،به تعصب بی جا نیست،به صدای کلفت و محاسن نیست

مردانگی به احساس امنیتیه که دیگران کنارتون دارن،به سطح درک و شعوری هست که یه مرد میتونه از خودش به نمایش بذاره

به وقار و متانته،به منطقه ی امنی هست که با وجودتون محاصره میشه

روز همه مردهای سرزمینم مبارک

حال دلتون همیشه خوش

سایه اتون مستدام

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و مردانگی حتی به جنس هم نیست من خودم خیلی از شوهرم مردترم و برای خودمم کادو روز مرد جوراب خریدم 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
و مردانگی حتی به جنس هم نیست من خودم خیلی از شوهرم مردترم و برای خودمم کادو روز مرد جوراب خریدم  ...

دقیقا

مردانگی صفته 

روزت مبارک عزیزم

دلت همیشه خوش

بودن بانوانی چون شما تجلیه این صفت زیباس در پوشش حریر زنانگی

و مردانگی حتی به جنس هم نیست من خودم خیلی از شوهرم مردترم و برای خودمم کادو روز مرد جوراب خریدم  ...

مرد فقط علی هستش

هرکی تونست شبیه امام علی بشه چه مرد چه زن لایق تبریک شنیدن در چنین روزیه و باید به خودش افتخار کنه

پسر هستم🙋‍♂
مرد فقط علی هستش هرکی تونست شبیه امام علی بشه چه مرد چه زن لایق تبریک شنیدن در چنین روزیه و باید به ...

ایشون الگوی بی بدیل آفرینش هستن و پیروی ازشون برای هر زن و مردی افتخاره

دقیقا مردانگی صفته  روزت مبارک عزیزم دلت همیشه خوش   بودن بانوانی چون شما تجلیه این ...

مرسی عزیزم که اینقد مهربونی

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده