2777
2789

😐😐😐والا باردارم نباشی با کمربند شکمتو سفت ببندی درد میگیره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

😐😐😐والا باردارم نباشی با کمربند شکمتو سفت ببندی درد میگیره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اونکه ارع اخه من همش این کمربنده دور شکممه هیچ حسی ندارم دو سه روزه شکمم خیلی درد میاد تا درش نیارم اروم نمیشم میگم شاید معجزع شده من باردار شدم اخع دو روزم هست ک از موعدم گذشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اونکه ارع اخه من همش این کمربنده دور شکممه هیچ حسی ندارم دو سه روزه شکمم خیلی درد میاد ت ...

ببین قبل بارداری که درد میاد تو بارداریم دردمیاد ولی دوروز از پریودت گذشته باشه دردش نمیتونه بخاطر بارداری باشه مثلا الان تو هفته من کش ساپورتم حتی اذیتم میکنه یه ساپورت فسه داغونه شل و وله زوار در رفته 

اصلا درش میارم میگم آخیییییش🤭

حالا خب کمربند نبند چه اسراریه😑

یه بی بی چکم بزن ببین چند چندی  آزمایشم میتونی بدی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین قبل بارداری که درد میاد تو بارداریم دردمیاد ولی دوروز از پریودت گذشته باشه دردش نمیتونه بخاطر ب ...

اخه من تنبلی دارم دارم اصلاح سبک انجام میدم شکممو با روغن سیاهدونه چرب میکنم همشم میبندم ک رحمم گرم باشه این ماه امپول هاش ام جی زدم بهم گفت فولیکول غالب نداری اما دارم دارو مصرف میکنم فک نمیکنم عقب بزنم حالا یدونه از قرصام مونده فردا شب اخرشه دلمو دارم خوش میکنم نکنه این شکم دردا از بارداری باشه

اخه من تنبلی دارم دارم اصلاح سبک انجام میدم شکممو با روغن سیاهدونه چرب میکنم همشم میبندم ک رحمم گرم ...

انشالله که به طور کاملا طبیعی باردار بشی عزیزدلم برات حمد میخونم

مرسی عزیزم ایشالا هرچی میخوای خدا به دل مهربونت بده❤️

قربونت برم ایشالا تاپیک بارداریتو بزنی منم تگ کنی برات ذوق کنم🥰