2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه منظورت زیربغل و بیکینی هست که اگه لیزر موهای زائد انجام بدی تیرگی هم خود به خود رفع میشه

من یکسال لیزر میرم یکذره تغییر نکرد

تغیرش فقط مال دو هفته اوله بعد برمیگرده ب همون تیرگیه اولیه🥲

من یکسال لیزر میرم یکذره تغییر نکرد تغیرش فقط مال دو هفته اوله بعد برمیگرده ب همون تیرگیه اولیه🥲

برا من تیرگی کمتر شده ولی هنو هست من میخوام برم لیزر روشن کننده زیربغل رو منظورمه

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

مگه میشه

بخدا

حتی اپراتوره گف کنارش رفع تیرگی هیدرودم هم بزن تا زودتر تیرگی رفع شه ، هیدرودرم رو تا زمانی ک استفاده میکردم خوب بود خیلی تیرگی کم شده بود اما همینکه تموم شد باز تیرگی برگشت 

مثلا ۲۸ اذر رفتم لیزر چن روز خوب بود باز برگشته ب همون تیرگی

برا من تیرگی کمتر شده ولی هنو هست من میخوام برم لیزر روشن کننده زیربغل رو منظورمه

چند جلسه طول میکشه لیزر روشن کننده؟

کلا تیرگی رو از بین میبره یا کمرنگش میکنه؟

بعد مثل لیزر مو زائد باید هی بری شارژ؟

🙏🤭

چند جلسه طول میکشه لیزر روشن کننده؟ کلا تیرگی رو از بین میبره یا کمرنگش میکنه؟ بعد مثل لیزر مو زائ ...

ب من گفت چهار تا پنج جلسه. فکر نکنم کاملا ازبین بره اکثر زیر بغلشون یه مقدار از بقیه جاهای بدنسشون تیره تره مخصوصا اگه پوست روشنیم داشته باشن مثل من. اگه مراقب ها انجام نشه تیرگی دوباره بر میگرده اونوقت دوباره باید انجام بدی. 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹