2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رقابت خیلی بالا هست اکثر بچه هادرس خونن والبته باید خیلی تلاش،کنی مشروط نشی  

یه کاربر بود

گفته بود ک دختره از شدت فشار مدرسه سکته کرده

بنظرتون میشه همچین چیزی؟

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️

من حقوقم خب همه بچه درسخووووننن تازه رقابتم بینمون نیست ولی فضاش بشدت خشکه بشدت سمیههههه

روح و روان آدم آسیب میبینه

تروخدا از همین حالا خودتونو اذیت نکنید .. استرس ندید به خودتون.. عذاااببب ندید خودتونو خواهش میکنم.. درستانو بخونید .. برنامه بریزید ولی وارد فضاهای استرس زا نشید خواهش میکنم به عنوان خواهر میگم... مگه چقدر قراره جوونی کنیم

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
مثل بقیه مدارس  فشارروانی بالا  توقع بیش از حد  معلما و نوع تدریس هم که تقریبا همه ...

خودتون تیزهوشان بودین؟

نمیدونم حس میکنم نمیتونم از پس تیزهوشان بر بیام

بهترین محیط هست

فشار درس و روانی دیگه چیه مد شده

اونجا حداقل یاد میگیری درس بخونی 

وگرنه همه یه کنکور میدن و خوشبحال اونی که درس خوندن بلده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من حقوقم خب همه بچه درسخووووننن تازه رقابتم بینمون نیست ولی فضاش بشدت خشکه بشدت سمیههههه روح و روان ...

ینی در این حد بده؟

بهترین محیط هست فشار درس و روانی دیگه چیه مد شده اونجا حداقل یاد میگیری درس بخونی  وگرنه همه ...

شما تیزهوشان بودین؟

نمیدونم دلم میخاد برم ولی دو دل میشم بخاطر محیط و جو و فضاش

ینی در این حد بده؟

من خودم نمونه بودم دو هفته اول رفتم 

خوابگاهی بودم داشتم میمردم.‌‌‌‌‌... 

جوش واقعا استرس زا .. رقابتی... متشنج

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
شما تیزهوشان بودین؟ نمیدونم دلم میخاد برم ولی دو دل میشم بخاطر محیط و جو و فضاش

اگه قبول شدی حتما برو 

بله من سمپادی بودم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودتون تیزهوشان بودین؟ نمیدونم حس میکنم نمیتونم از پس تیزهوشان بر بیام

دوازدهمم تیز میخونم همچنان 

الان با معلم هایی که آنلاین اومدن 

دیگه فرقی بین بچه های سمپاد و دولتی نیس 

اینجا هیچی نداره جز فشار روانی 

آرامش نداری خلاصه 

کسی هم که آرامش نداشته باشه 

حالا توی هر کاری 

موفق نمیشه