ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من حقوقم خب همه بچه درسخووووننن تازه رقابتم بینمون نیست ولی فضاش بشدت خشکه بشدت سمیههههه
روح و روان آدم آسیب میبینه
تروخدا از همین حالا خودتونو اذیت نکنید .. استرس ندید به خودتون.. عذاااببب ندید خودتونو خواهش میکنم.. درستانو بخونید .. برنامه بریزید ولی وارد فضاهای استرس زا نشید خواهش میکنم به عنوان خواهر میگم... مگه چقدر قراره جوونی کنیم
خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
وگرنه همه یه کنکور میدن و خوشبحال اونی که درس خوندن بلده
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما تیزهوشان بودین؟ نمیدونم دلم میخاد برم ولی دو دل میشم بخاطر محیط و جو و فضاش
اگه قبول شدی حتما برو
بله من سمپادی بودم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم