2777
2789

من امروز عکس رنگی انجام دادم با بیهوشی  اصلا نفهمیدم چطور سد بیهوش شدم😑تا به خودم اومدم دیدم روی ویلچرم و توی اتاق و همسرم داره باهام حرف میزنه که به بیدار شم😂 وای شده بودم انگار فلج ها دست و پام جون نداشت 🥲و الان مثل پریودی یکم خون دارم و نوار گذاشتم 

الان زیر دلم به شدت درد میکنه انگاد کسی که ۲ روز کامل نرفته ادرار کنه و نمی تونم درست راه برم🥺

البته من لوله هام هیچ مشکلی نداشت و کاملا باز بود و گفت رحمت عالیه   به نظرتون امکان داره باردار شم؟ 🥲 این ماه هم لتروزول خوردم و متفرومین 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ولی من خیلی گریه کردم خیلیی  همه کسایی که اونجا بودن گریه میکردن  

من که خودم یادم به این میفتاد که بادار نمیشم و همش گریه میکردم😭 قربونش برم همسرمم کلا بهم دلداری میداد و گریه میکرد خودشم من مطمعنم اون بهترین بابای دنیا میشه 

خدایا به حق بزرگیت برام معجزه کن تا منم بیام بگم باردار شدم😭😍

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شخصا تجربه ندارم ولی اینجا خیلی شنیدم که بعد عکس رنگی باردار شدن 

حتی کسایی که لوله هاشون باز بوده و مشکلی نداشتن باردار شدن؟ من فقط مشکلم اینه که فولی هام بالغ نیستن🥲

شوهرت آزمایش داده؟

اره اون سالمه فقط خودم تنبلی دارم و فولیم بالغ نمیشه

من تنها رفته بودن براي عكس رنگي بدون بيهوشي درد وحشتناكي داشتم 

نتيجه عكس رنگيمم خيلي بد بود 

چسبندگي شديد رحم بخاطر كورتاژ بد

كلي يادمِ گريه كردَم نااميد برگشتم اما خدا خيلي بزرگ 

حتی کسایی که لوله هاشون باز بوده و مشکلی نداشتن باردار شدن؟ من فقط مشکلم اینه که فولی هام بالغ نیستن ...

نه خوب بیشتر چسبندگی ها با این روش باز میشن . ولی بازم نا امید نباش شرایط خوبه ان شا الله به زودی نی نی هم میاد ‌ استرس نداشته باش که بدترین چیزه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من همون ماه باردار شدم عزيزم

خداروشکر عزیزم 😍

اخه من لوله هام کاملا باز بود یعنی امکان داره باردار شم؟ 

من این ماه لتروزول و متفرومین خوردم  تازه ماه قبل هم کلی امپول زدم ولی تاثیر نداشت ولی دکتر گفت احتمالا ماه بعد فولی هات رشتشون بیشتر میشه بزرگترین  فولیکولم ماه قبل  ۱۲ و ۱۱ بود 

سایزشون چقدره؟

ماه قبل با لتروزول و امپول سینال اف ۱۲ و ۱۱ بودن ولی اصلا دیگه رشت نکرد  الانم دارم لتروزول  و متفرومین میخورم 

البته لتروزول روز ۳ تا ۷ موعدم خوردم 

آزمایشات هورمونی کامل دادی؟ خیلی مهمه پرولاکتین نداری؟ تیرویید؟

تيروييدم كم كار 

پرولاكتين بابا

ولي جفتشون رو با دارو كنترل كردَم 

عرق بابونه ميخوردم 

ورزش مرتب هوازي 

ويتاگنوس ميخوردم

2790
2778
2791
2779
2792