2821
2789
عنوان

عذاب وجدان

92 بازدید | 7 پست

تا حالا شده بخاطر اینکه بد یکی رو گفتین عذاب وجدان داشته باشید یا باشخصی بدرفتاری کرده باشین 

هیچ جوری هم نشه ازش معذرت خواهی کرد 🙂چون باهاش قهر هستید و نمیشه کلا آشتی کنید 

در این مواقع چکار میگنید 🥺 تا آروم شید 

ب درک 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بایکی چندماه پیش دعوای بدی کردم تاحدبزن بزن هم رفتیم خیلی بهم فوش دادم منم اون وسطا مطلقه بودنش زدم توسرش اون جلو خانوادم خیلی بهم فوش دادمنم مجبور شدم ایناروبهش بگم الانم باهاش قهرم ولی عذاب وجدان اون حرفو دارم پیش خداطلب مغفرت کردم نمیدونم میبخشدم یانه.

چندین بار تاحالا خوابشو دیدم

نمیدونم چیکار کنم اصلاهم راه نداره باهاش اشتی کنم چون خودش باعث وبانی اون جنگ شد هیچوقتم نمیبخشمش

خواب اون شخص رو دیدید تو خواب بهتون چی گفت ؟

همش خواب اون بحثو میبینم یا مثلا خواب میبینم یه مراسمی هستیم که هردومون هستیم ولی به هم نگاه نمیکنیم .

میدونی انقدبه این موضوع فکرمیکنم براهمین توخوابم میبینم وگرنه اون هیچ حرفی بهم نمیزته.

بهترین شب زندگیمو کاری کرد باگریه سپری کنم یه بغض بزرگی هم رودل من هم مامانم گذاشتن فردای اون شب دعوای بدی کردیم امامن همه ی حرفاشونو سپردم به خدا منتظر نشستم ببینم کی خدا جوابمو میده

یه ادمایی بودن که خیلی بهشون خوبی گردیم چه کارایی وه مامانم براشون نکرد اخرسر سگ شدن پاچمونو گرفتن

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز