2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

91 بازدید | 7 پست

تا حالا شده بخاطر اینکه بد یکی رو گفتین عذاب وجدان داشته باشید یا باشخصی بدرفتاری کرده باشین 

هیچ جوری هم نشه ازش معذرت خواهی کرد 🙂چون باهاش قهر هستید و نمیشه کلا آشتی کنید 

در این مواقع چکار میگنید 🥺 تا آروم شید 

ب درک 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایکی چندماه پیش دعوای بدی کردم تاحدبزن بزن هم رفتیم خیلی بهم فوش دادم منم اون وسطا مطلقه بودنش زدم توسرش اون جلو خانوادم خیلی بهم فوش دادمنم مجبور شدم ایناروبهش بگم الانم باهاش قهرم ولی عذاب وجدان اون حرفو دارم پیش خداطلب مغفرت کردم نمیدونم میبخشدم یانه.

چندین بار تاحالا خوابشو دیدم

نمیدونم چیکار کنم اصلاهم راه نداره باهاش اشتی کنم چون خودش باعث وبانی اون جنگ شد هیچوقتم نمیبخشمش

خواب اون شخص رو دیدید تو خواب بهتون چی گفت ؟

همش خواب اون بحثو میبینم یا مثلا خواب میبینم یه مراسمی هستیم که هردومون هستیم ولی به هم نگاه نمیکنیم .

میدونی انقدبه این موضوع فکرمیکنم براهمین توخوابم میبینم وگرنه اون هیچ حرفی بهم نمیزته.

بهترین شب زندگیمو کاری کرد باگریه سپری کنم یه بغض بزرگی هم رودل من هم مامانم گذاشتن فردای اون شب دعوای بدی کردیم امامن همه ی حرفاشونو سپردم به خدا منتظر نشستم ببینم کی خدا جوابمو میده

یه ادمایی بودن که خیلی بهشون خوبی گردیم چه کارایی وه مامانم براشون نکرد اخرسر سگ شدن پاچمونو گرفتن