2777
2789

من تو اتاق عمل پره های بینیمو دکتر دست نزده بود تو مطب برام کوچیک زد دوتا آمپول زد یکی سمت راست پایین یکی سمت چپ پایین دماغم و دردش ی چیز وحشتناکی بود جوری که جیغ کشیدم و فشارم افتاد و بعد جلو چشم خودم بینیمو برید و بخیه زد 😂

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو اتاق عمل پره های بینیمو دکتر دست نزده بود تو مطب برام کوچیک زد دوتا آمپول زد یکی سمت راست پایی ...

وای برای منم شرشر اشک میریختم عمل اصلیم اصلا دردنداشت ولی این افتضاح بود

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
وای برای منم شرشر اشک میریختم عمل اصلیم اصلا دردنداشت ولی این افتضاح بود

دقیقا منم 😂😂یادم میاد اشک تو چشام جمع میشه 

دقیقا منم 😂😂یادم میاد اشک تو چشام جمع میشه 

یه دست دکترم سوزن بود یه دستش دستمال اشکای منو پاک میکرد😂😂

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
یه دست دکترم سوزن بود یه دستش دستمال اشکای منو پاک میکرد😂😂

من اون همه خون دیده بودم که ازم می‌ره حالم بد شده بود دکتر فکر کرده بود از دردمه هی منشیش می‌گفت آروم باش تموم شد بخدا الان تموم میشه می‌دونم درد داری ( حالا من هیچی حس نمی‌کردم فقط از اون همه خونریزی ترسیده بودم )

من اون همه خون دیده بودم که ازم می‌ره حالم بد شده بود دکتر فکر کرده بود از دردمه هی منشیش می‌گفت آرو ...

برای من توضیح میداد الان برش دادم الان دارم بخیه میزنم نابودم کرد یعنی ها😂😂

برای من توضیح میداد الان برش دادم الان دارم بخیه میزنم نابودم کرد یعنی ها😂😂

نههه به من هیچی نمیگفت چشامو بسته بودم یلحظه باز کردم دیدم یا خداااااا چقدر خون داره ازم میره سکته کردم

نههه به من هیچی نمیگفت چشامو بسته بودم یلحظه باز کردم دیدم یا خداااااا چقدر خون داره ازم میره سکته ک ...

آره خیلی درکل عمل بدی نمیدونم چرا ت اتاق عمل انجام ندادن

آره خیلی درکل عمل بدی نمیدونم چرا ت اتاق عمل انجام ندادن

اونموقع دکتر گفت ممنوعه الان و دیگه نمی‌دونم من چند سال پیش عمل کردم 

یا خود خدا، نمیشه بگم بیهوشم کنن؟؟؟؟؟

نمی‌دونم ولی فکر نکنم واسه همچین چیزی بیهوش کنن معمولا با بی حسی انجام میدن این کارو