2777
2789

درواقع بارها بارها به این که خودم بکشم فکر نی کنم تنها دلیلی که این کار نکردم ۱.به شدت ترسو ام و می ترسم اون دنیایی باشه. ۲. نمی خوام زندگی خانوادم تلخ کنم.

من ۲۲ سالمه درحال حاضر ، از بچگی از مشکل اضطراب شدید و خجالت رنج می بردم . در ۲۲ سالگی هم رنج نی برم که باعث ایجاد علائم وسواس شده .

۱.بیرون می رم معذبم شدید ، و باعث شده به خاطر خجالت همش از چشم ها اشک بیاد .

۲.از خجالت موقع حرف زدن با آدم ها لکنت می گیرم و نمی تونم حرفم کامل بزنم.

۳.از پسرا و آقایونی که سن بابام نباشن شدیدا خجالت می کشم و اصلا حرف نمی زنم. اصلا کسی رو هم نگاه نمی کنم و نفسم بند میاد.واقعا یکی از مشکلات بزرگمه چون زندگیم مختل کرده و حتی از بعضی مغازه ها هم به خاطر این مورد خرید نمی کنم. و خب حرکات خجالت بالا مثل اشکی شدن چشم و کار نکردن مغز برام پیش میاد

۴.از سکوت وقتی دیگران باشن شدیدا می ترسم روی صداهایی که خودم تولید می کنم حساس می شم.

۵.بی عزت نفسم و عملا با ترس هام فلج شدم

شدیدا نیاز به کمک دارم ، چون سنم کمتر بود فکر می کردم با بزرگ شدن من ترس هام کمتر میشه ولی نشد و داره بیشتر میشه

ضمیمه: دانشگاه می رم ، رانندگی می کنم ، دانشگاه می رم ، تهران زندگی می کنم.

این موارد همه توی تاپیک های قبلم می پرسیدن گفتم همینجا یکجا بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نماز میخونی ؟

ارتباطت با خدا چطوره

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
نه بی اعتقاد یک دوره خیلی معتقد بودم نمازم قضا نمی شد. همه رو گذاشتم کنار چون فهمیدم همش الکیه

من اعتقاد نداشتم 

اما الان که اعتقاد پیدا کردم حال روحیم بهتره اضطرابم کم شده

البته با شک نه با ایمان رفتم سمتش

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
من اعتقاد نداشتم  اما الان که اعتقاد پیدا کردم حال روحیم بهتره اضطرابم کم شده البته با شک نه ...

من دقیقا وقتی اوضاعم حاد شد و هیچکس ذره ای کمکم نکرد بی ایمان شدم.

البته بی اعتقادی الان به خاطر انتقام و کینه نیست.

واقعا به نظرم افسانه است

ورزش و مدیتیشن میکنی؟ از خانوادت عشق دریافت کردی تو این سال ها؟  و اینکه برای کلا دنیا و زندگی فلسفه ای داری هدفی داری. تغذیت سالمه اینا همش مهمه و تاثیر داره 

^•-•^♡
من دقیقا وقتی اوضاعم حاد شد و هیچکس ذره ای کمکم نکرد بی ایمان شدم. البته بی اعتقادی الان به خاطر ان ...

ایمان یه چیز درونیه 

شاید هم تو توقع معجزه از خدات داشتی دیدی نشده گفتی افسانه هست 

ورزش و مدیتیشن میکنی؟ از خانوادت عشق دریافت کردی تو این سال ها؟  و اینکه برای کلا دنیا و زندگی ...

سالم تر از من فکر نکنم کسی تغذیه اش باشه. 

ورزش اره

خانواده نه ، داغون

و واقعا موندم چیکار کنم ، حتی گریه هم نمی تونم بکنم شدیدا عصبی شدم.

۶ جلسه پیش روانشناس رفتم بی فایده بود. می خوام برم پیش یکی دیگه ولی نمی دونم کی

و هزینه اش هم لعنتی زیاده 

من ی حالت خفیف از همه اینا رو داشتم ولی با یکی از همکلاسیام که خیلی خیلی برونگرا بود و اجتماعی بود صمیمی شدم و مشکل منم حل شد چون اعتماد بنفس اون روی منم تاثیر گذاشت

میتونی ی دوست این مدلی برا خودت پیدا کنی

ایمان یه چیز درونیه  شاید هم تو توقع معجزه از خدات داشتی دیدی نشده گفتی افسانه هست

افسانه برای اون نمی گم

یک مدت زیاد تاریخ می خوندم و یک سری دلایل و نتایج درونی به این نتیجه رسیدم

چیز عجیبی از خدا نمی خواستم فقط می خواستم مشکلات روانیم خوب شه ، من یکسال کاما بدون اغراق شب و روز پانیک بودم