2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

125 بازدید | 13 پست

من و همکارم ی مدته ب قصد ازدواج با همیم خیلی ب هم وابسته شدیم و همه ام از قضیه بو بردن 

ی اختلافاتی با هم داریم و اون روز رفتارایی کرد ک خیلی ناراحتم کرد برا همین بهش گفتم کات کنیم با اینکه خیلی دوسش دارم الکی گفتم از ته دل نبود برا تنبیه کردنش بود 

اونم از اون روز دیگه پیام نداده الان ۴ روز شده 

میترسم دیگه پیام نده چون مغرورم هی.. خیلی سخت میگذره چیکار کنم؟خودمم نمیخوام ب هیچ عنوان پیام بدم بهش چون اون مقصره و نمیشه همش من کوتاه بیام 

ی چیز بگین آروم شم 

:)

یه عکس خوشکل از خودت بزار پروفایل اون اپیکیشنی که با هم چت میکردین 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه که غرورتون رو حفظ کردید

صبرکن پیام میده خودش

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
اپلیکیشن نبود پیام بود🥲

تو محل کار خوشتیپ کن و بهش محل نده 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خیلی خوبه که غرورتون رو حفظ کردید صبرکن پیام میده خودش

آره چون بهش گفتم می‌خوام باهات کات کنم گفت اگه ی روز من نباشم میمیری 

اینو ب خاطر ی بار ک رفتم سمتش میگه 

کاش بده واقعا 

می‌دونی ی کم این قضیه زیاد تکرار شده ی کم تنش بینمون زیاد بود این چن وقت  نمیدونم چی بشه واقن ...

همون سکوت کافیه 

بلاخره سرکار پیش همین 

یه اتفاقی میوفته ک سر صحبت باز بشع

خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.
آره چون بهش گفتم می‌خوام باهات کات کنم گفت اگه ی روز من نباشم میمیری  اینو ب خاطر ی بار ک رفتم ...

وااااااااااای که چقدررررر من سره این پیام ندادن ها خودم رو کوچیک کردم و پیش قدم شدم وااااااای ب من.... خواهش میکنم ازتتتتتتتت هررررگزززززز اول تو بهش پیام نده حتی اگه هیچوقت خبری ازش نشد میدونی چرا چون منی ک اینکارو کردم الان دارم خودمو بابت خوار شدنم سرزنش میکنم به چه قیمتی؟؟ اون هی برمیگشتااااا ولی خب هر بار خودشو دسته بالاتر از قبل میگرفت... الان شب و روز ندارم از بس خوار کردم خودمو :).... عکستو بذار پروفایل.. استوری غمگین و... هم جایی نذار اگه گفته بدون من میمیری و.... بهش خلافشو ثابت کن نتیجشو میبینی 😉چون مردا از خانم های مستقل و مغرور بیشتر خوششون میاد

........

وااااااااااای که چقدررررر من سره این پیام ندادن ها خودم رو کوچیک کردم و پیش قدم شدم وااااااای ب من.. ...

باشه عزیزم 

دارم میمیرم واقن ولی تحمل میکنم و عمرا پیام نمیدم 

هیچ استوری و اینا هم نمیخوام بذارم 

کلا سکوت

باشه عزیزم  دارم میمیرم واقن ولی تحمل میکنم و عمرا پیام نمیدم  هیچ استوری و اینا هم نمیخ ...

از ته قلبم درکت میکنم :) منتظر موندن خیلی سخته... انگار هر ثانیه خودش یه روز جداست🙂..... من انقدر پیش قدم شدم ک بعد از یه مدت پیامامو سین میکرد و جواب نمیداد هرررررررر چی ک میگفتم میخوند و چیزی نمیگفت و من بعد یک سال هنووووزم منتظرم جوابمو بده :) 💔همش هم به خاطر اینه ک خوار شدم خوااااااار 💔

........