2777
2789
عنوان

خانما کمک لباس مجلسی

203 بازدید | 13 پست

عروسی داریم قرار بود بعد ماه رمضان باشه و منم نیت داشتم لباس بدوزم و دنبال مدل بودم.

الان انگار تالار یه کنسلی داشته اینام عروسی رو انداختند جلو.

منم به دوختن لباس نمیرسم.حالا میخوام بیام تهران دنبال لباس مجلسی.

کجاها برم؟

بازار باید برم؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شانیزه لیزه و کوچه برلن جمهوری هم خوبه لباس مجلسیاش من از همین جاها خرید کردم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

مفتح خیلی شیک اما خیلی گرونه 

پاساژ شانزلیزه تو جمهوری قیمت متوسط اما مدلاش خوبه 

کوچه برلن تو سعدی قیمتاش مناسبه لباس مناسب هم میتونی پیدا کنی 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
شانیزه لیزه و کوچه برلن جمهوری هم خوبه لباس مجلسیاش من از همین جاها خرید کردم

قیمت اینجا ها چنده 

عروسی پسردایی منم هست یه پیراهن مجلسی بارداری بگیرم

چند درمیاد بهم؟؟؟

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

قیمت اینجا ها چنده  عروسی پسردایی منم هست یه پیراهن مجلسی بارداری بگیرم چند درمیاد بهم؟؟؟

ببین قیمتاش متغییره من خیلی وقته نرفتم برا خرید اخرین بار که رفتم یه لباس خیلی پرکار ۷ تومن یه دونه۳/۵یکی  ام۲/۵ پسندم شد تو جمهوری خواهرم یه لباس ساده بلند گرفته ۳/۵ تازگیا دیگه خیلی گرون شده اون روز باز یکی از اقوام خرید کرده بود ۴ تومن اما لباسش واقعا زیبا بود می ارزید 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗