2777
2789
عنوان

دلتنگی بعد جدایی

641 بازدید | 37 پست

40 روزه خونه ی پدرمم ... با بی حرمتی و فحاشی منو از خونه انداخت بیرون... با وجود اینکه میدونم و می‌شناسمش اگه برگردم نه حرمت دارم و نه ارزش و بهترین کار برام جدا شدنه ... ولی همش خاطرات خوبش توی سرم می‌چرخه با وجود اینکه توی خونش خیلی وقتا زجر کشیدم و شب تا صبح گریه کردم و دعا کردم زودتر بتونم جدا شم ... چیکار کنم؟... برای طلاق هم فعلا اقدامی نکرده ... خودش میخواد طلاق بده خانوادش نمی‌زارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگی نیست عادته جای خوبیاش بشین به بدیاش و اذیتایی که کرد فکرکنو قدر خودتو بدون

اصلا قلبم طاقت نداره... هیچ حسی به خودش ندارم ولی توی سرم همش یه فکراییه که برگشتم همه چی درست میشه و من میدونم این اتفاق نمیوفته 

با حرف اون دوستمون که گفتن دلتنگی نیست عادته خیلی موافقم بعد طلاق متوجه میشی چه کار خوبی کردیو خودت ...

مشکل اینجاست طلاقمون تا دو سال هم ممکنه طول بکشه و واقعا دوسال برام احساس میکنم زیاده 

بیشتر بلا تکلیفی باعث این افکارمه

اصلا قلبم طاقت نداره... هیچ حسی به خودش ندارم ولی توی سرم همش یه فکراییه که برگشتم همه چی درست میشه ...

هیچ چیزی درست نمیشه 

هبچ آدمی تغییر نمیکنه 

منم شرایط مشابه شمارو داشتم

الان حرت میخورم که چرااا زودتر جدا نشدم

چرا دعوا کردین؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.