2777
2789

هر روزِ هر روزم نه

در کل تنوع بالایی تو استایل دارن

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من تقریبا 

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگین بچه ها پروتیئن برا حجم‌عضلات چی میخورین؟پودر سفیده تخم مرغ خوردین تا حالا؟

تخم مرغ

فیله مرغ کبابی

لوبیا

نبود فرنگی

واسه حجم مصرف میکنم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من فقط یدونه 😂

آقایون مگه استایل دارن تو باشگاه؟😂

من ۵ تا ست دارم بنظرم کافیه

من یدونه ست دارم

با چندتا لگ و نیمتنه 

عاشق اینم اینارو هی باهم ست کنم، ترکیب جدید بزنم🤣