2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما با هم گروهی داریم کالری شماری میکنیم چون گروهی هستیم و گزارش هرچی میخوریم رو بهم میدیم خیلی انگیزه میگیرم اگه خواستید شما هم بیاید http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1416974&postID=57885251
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
ورزش و رژیم. و حلقه. صبح ها ناشتا اب و ابلیمو و عسل. روزی یه ل اب کرفس. نوشابه و سس و نون زیادی و فست فود وبرنح وسرخ کردنی و شام تپلی. خذف شود. دم نوش لاغری. بحای تمام شیرینیجات خرما، میوه دو سه وعده در روز. شیر. مر غ و گوشت با اندازه. ازاده. میشه خورد. معجون لاغری : سیب و زنجبیل تازه و فلفل قرمز رو باهم بجوشونید. سرد شد یه لیوان میل شود. بخصوص قبل از ورزش. خوردن سالاد با بالزامیک خوبه. دیگه چی بکم ...... اینارو رعایت کنید ماهی ٦ کیلو کم میکنید
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
مامای مهربون تو تاپیک ما، بچه ها با کالری شماری تو سه ماه 13 کیلو کم کردن من خودم یه ماهه شروع کردم 4 کیلو کم کردم
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
دریای عشق، نه عزیزم تاپیک آزاد جونه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز