2777
2789

سلام بچه ها من توی خونه معجون لاغری درست میکنم خیلیه عالیه هم خوشمزس وهم لاغر کننده

توی یوتیوب کانال دارم به اسم Layla A

ویدئو رو اونجا گذاشتم البته بجز معجون لاغری مواد آرایشی طبیعی هم درست میکنم  که هم راحته وهم کم هزینه مثل کرم های روز وشب.کرم لیفتینگ وضد چروک وپرایمر وپاک کننده آرایش انواع تونر انواع سرم انواع رژ لب وغیره

https://youtu.be/kFgdz2njCBw

اینم لینک معجون لاغری فوق العاده.

کاهش ۲ کیلو در هفته

اگه ویدئو رو دوست داشتین حتما لایک یادتون نره

واگه دوست داشتین عضو کانالم بشین حتما کانال رو سابسکرایب کنید

واگه دوست داشتین از ویدئو های بعدی باخبر بشین حتما زنگوله کنار سابسکرایب رو هم بزنید

من تو هر تایپیک لاغری ک رفتم گفتم 😂

اول از همه کم خوردن و تحرک 

حقیقتش من همه چی میخورم 🙈پیتزا و لازانیا و فست فود تا برنج و ماکارانی و نون 

اما سعی کردم مقدار اینارو کم کنم و بعد یه مدتی معدم عادت کرد الان خوراکم اندازه یه بچه شش ساله است البته ک آب و میوه و سبزی هم خیلی زیاد میخورم ک بتونه هضم کنه

و ورزشم میکنم روزی یک ساعت میرقصم ،پلانک میزنم 😦

و حلقه برای باریک شدن کمر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندتا خط قرمز برای مصرف خوراکی دارم 

لب به نوشابه و سس مایونز و کیک وشیرینی و شکلات نمیزنم 

در کنار همه اینها

دوتا نوشیدنی چربیسوز هست ک کمک بسیار شایانی میکنه به کاهش وزن و آب کردن شکم و پهلو

جعفری ساطوری شده تازه یا لیمو ترش تازه و آب ولرم حتمااا ولرم وگرنه یبوست میاره 

سر صبح ناشتا میل میکنید .

چند قاشق جعفری ساطوری داخل لیوان بریزین نصف یا یک دونه لیمو تازه و بقیه لیوان هم آب ولرم 

و حتما ناشتا میل کنین به مدت ۵روز متوالی 

بعد ۷ الی ۱۰ روز به بدن استراحت بدین و دوباره ۵ روز میل کنین 

با هر دوره مصرف ۵ روزه ۳ کیلو کم میکنین 

من خودم همیشه بین ۲کیلو ۸۰۰ تا ۳ کیلو رو کم میکنم یعنی در یک ماه میشه ۵ الی ۶ کیلو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز