2777
2789
عنوان

شوهراتون چطورآدمهای هستن

252 بازدید | 24 پست

من شوهرم کاری. احساساتی ووفادار اهل دود دم هم نیست 

میگه که خیلیم دوست دارم اما خیلی مهربونه خانوادش هربی احترامی بهش میکنن ولی این باز بهشون محبت میکنه پدرمادرش اگه یه ماه هم تو  خونمون زندگی کنن بااینکه اخلاق مادرش چرته چیزی نمیگه ازاین اخلاقش متنفرم نمیدونم شایدم من خیلی حساس شدم  ویه اخلاق خیلی بدی که داره نمیزاره تنهای برم خونه مامانم چن روز بمونم میگه تاقت دوریتو ندارم اگه بری شب خواب ندارم بیا باهم بریم وای من دوست دارم چن روز تنهااونحا بمونم قبلا به زور میزاشت ولی الان به زورم نمیزاره

همسرم منم اینجوریه فقط در زمینه اینکه تنها نمیذاره برم خونه مامانم میگه تحملندارم تنها بمونم خونه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا برای هم نگه تون داره 

به نظرم بعد از ازدواج باید بپذیریم که از خونه پدری جدا شدیم و اولویت با همسر و خانواده ای که ساختیم هست 

از نظر من شما خواسته ی نا به جایی دارید

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

مهربون صبور صبور صبور منطقی بشدت اروم ومظلوم حمایتگر ب هیچ کس اجازه دخالت نمیده همیشه پشتمه تو خونوادش کسی چیزی بگه سریع ضایع میکنه جاری واینارو پدرمادرشم چیزی بگن بااحترام جوابشونو میده زیاد اهل رفت وامد نیست هیچوقت هیچوقت بدون مشورت من کاری نمیکنه خونه مامانمم میزاره بمونم بااینک سختشه نمیتونه اما باز میزاره دوماه یکبار خودش میگ اگ میخوای ببرمت بمون کاری داری انجام بده تو یه استانیم دوتا شهر متفاوت کلا همه خوبیارو داره دیگ تنها چیزی ک یکم شاید گاهی اذیت کنه اینکه اهل رفت وامد نیست 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اهل کاره

گیرنیست

برام احترام قائله

گاهی مشورت میکنه ولی کار خودشو میکنه و گنددددمیزنه

اهل قلیون و قرص ،مشروبم مفت باشه دوپیکی میزنه

به حجاب کارنداره

بهم اعتماد داره

ازسمت خودم هرکی دعوت کنم هیچی نمیگه و خریدامو انجام میده ولی ازسمت خودش هروقت میگم دعوتشون کنین یه چیزی میگه بهونه میاره

جواب پیامک و زنگ و دقت میده تا بده

متاسفانه هیجانی نیست توجگع و اذیت میشم،دلم میخاد بگه بخنده پرسروصداترباشه که نیس

من خوشگذرونی برام راحته اما اون نه یکم سختش میکنه

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂