2777
2789
عنوان

روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 52 پست
خواهش میکنم شما آقایون خیلی عزیزید امیدوارم همیشه سرافراز باشید

لطف دارید 🌺🌹طرز فکر نگاهتون خیلی زیباست 

درود بر شما خدا حفظتون کنه🙏🏼🌺

منم با تاخیر تبریک میگم روز زن رو به شما بانوی خوب سرزمینم و همه زن های ایران زمین 🌺

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
لطف دارید 🌺🌹طرز فکر نگاهتون خیلی زیباست  درود بر شما خدا حفظتون کنه🙏🏼🌺 منم با تاخیر تبری ...

ممنونم

ای کاش روزی بیاد که تو دل همه فقط شادی باشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله حتما میاد صبر اوج احترام به حکمت خداست ...دلتون همیشه شاد باشه الهی

انشا الله

پس صبر میکنیم تا ز غوره حلوا سازند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

گلم سوره ناس به تعداد ابجد اسم رو توضیح میدی؟

چه خواصی داره؟

برای رفع مشکل از کس دیگه ای هم میشه خوند؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
گلم سوره ناس به تعداد ابجد اسم رو توضیح میدی؟ چه خواصی داره؟ برای رفع مشکل از کس دیگه ای هم میشه خ ...

راستش منم تو یک تاپیک دیدم که نوشته بود سه روز پشت سرهم در یک مکان مخصوص بخونید برای رفع مشکلات.

امتحان کردم وجواب گرفتم ،برای شخص دیگه هم میتونید بخونید .دوستم برای آرامش دخترش خوند و راضی بود.

حروف ابجد کبیر تو گوگل هست .میتونید از روی اون حروف اسمتون را دربیارید وبه تعداد بگید.

البته گاهی ابجد اسم هازیاد میشه وسخته،پس به هر تعداد که میتونید بخونید.مثلا اسم فرشته۹۸۵ میشه.

راستش منم تو یک تاپیک دیدم که نوشته بود سه روز پشت سرهم در یک مکان مخصوص بخونید برای رفع مشکلات. ام ...

ببخشید زیاد سوال میکنم 

یعنی ۹۸۵ تا رو در سه روز باید خوند یا هرروز ۹۸۵ تا؟

برای شخص دیگه هپ با اسم خودش باید بخونیم؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ببخشید زیاد سوال میکنم  یعنی ۹۸۵ تا رو در سه روز باید خوند یا هرروز ۹۸۵ تا؟ برای شخص دیگه ...

هر روز ۹۸۵ مثلا برای اسم فرشته.من زیاد ارقامی پیش نمیرفتم فقط به تعداد زیاد میگفتم

بله برای شخص دیگه به تعداد ابجد حروف اون شخص