2777
2789
عنوان

روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 52 پست
سلامت باشین همچنین شما هم زیر سایه ی معصومین .بادم باسه تاپیکتونو ذخیره کنم روز زن تبریک بگم بهتون&n ...

ممنون

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال ما ی سگ جون جون دوست  ولی انشالله شاید مرد خدا رو چی دیدی

میشه بگی مشکل پدرت چیه

پدر من شیشه مصرف میکنه میزنه بقیرو توهمیه چندباریم زندان رفته، الانم بعد عقدم رفته کارتون خواب شده همه جا ابرومونوبرده خجالت میکشم ینی بعضی وقتاشوهرم میاد خونه میگه باباتو فلان جادیدم گفتم بیاد خونه تنم همه میلرزید😭💔

میشه بگی مشکل پدرت چیه پدر من شیشه مصرف میکنه میزنه بقیرو توهمیه چندباریم زندان رفته، الانم بعد عقد ...

گاهی حتی همین پدرها پیش خدا عزیزترین هستند

شما نمیدونید چرا به این روز افتادن،قضاوتشون نکنید

انشا الله باعث وبانی بدبختی ها نابود بشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

مممنون گلم  اگه  با شیر هم بلدی بم بگو

شیر بدون اون مواد؟ 

شیر سرررد+نشاسته+شکر هم میزنی حل شد میگذاری رو گاز هم میزنی تا غلیظ شه 

نه خیلی سفت نه خیلی شل 

بعد میتونی سه ظرفش کنی

به یکی کاکائو 

به یکی زعفرون 

یکی هم سفید یا رنگ دیگه بمونه 

اینا رو میریزی تو لیوان یکبار مصرف 

فقط به اندازه یک سوم 

میگذاری یخچال سفت بشه 

بعد درمیاری از لیوان برمیگردونی تو بشقاب

یا اینکه همون مایه بالا که درست کردی 

بدون اضافه کردن طعم ها یا با اونا

میریزی مخلوط کن + موز 

بعد میریزی شون تو قالب بستنی 😋😋

میذاری تو فریزر 

امروز تو برنامه منه😍😍♥️♥️

شیر بدون اون مواد؟  شیر سرررد+نشاسته+شکر هم میزنی حل شد میگذاری رو گاز هم میزنی تا غلیظ شه& ...

متشکرم گلم خدا خیرتون بده 

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 
گاهی حتی همین پدرها پیش خدا عزیزترین هستند شما نمیدونید چرا به این روز افتادن،قضاوتشون نکنید انشا ...

نمیدونی چه شبایی مامانمو میزد من بچه بودم میرفتم میگفتم توروخدامنوبزن مامانمونزن💔اون روزارو یادم نمیره لعنت ب خانوادش که کتک خوردنمونو همیشه میدیدن ولی حتی جدانمیکردنش💔لعنت بهشون

نمیدونی چه شبایی مامانمو میزد من بچه بودم میرفتم میگفتم توروخدامنوبزن مامانمونزن💔اون روزارو یادم نم ...

سرکار خانم سلام

وقتتون بخیر. 

تشکر.

ان شاالله خدا پدرتون رو حفظ کنه.

در پناه خالق خوبیها.شبتون بخیر.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
سرکار خانم سلام وقتتون بخیر.  تشکر. ان شاالله خدا پدرتون رو حفظ کنه. در پناه خالق خوبیها.شب ...

سلام

ممنون از لطفتون

شما هم در پناه حق سربلند باشید

روزتون مبارک .،هر روزتون بهتر از دیروز باشه.

ممنونم از مهربانی شما بابت تبریک تون 🙏🏼🌹

خواهش میکنم

شما آقایون خیلی عزیزید

امیدوارم همیشه سرافراز باشید