2777
2789
عنوان

نی نی یار...

79 بازدید | 8 پست

چطوربعضی ها متن پیام تاپیک رنگی می کنن؟؟؟

@از_سارا_بپرس

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

https://www.ninisite.com/user/98033a02-fd2b-423e-bc04-d63be59e7740/%d8%a7%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d9%be%d8%b1%d8%b3

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متن  کپی کن 

اینجا الصاق کن

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

سلام 🔵🔴به خاطر آن لینک های مزاحم نی نی سایت یک سری تغییرات برای امنیت کاربران کرده 🔵🔴🟠 با نی نی یار صحبت کردم گفتن احتمالا دائمی.

قسمت ارسال نظر یک سری موارد حذف شدن:

🔵 علامتی که برای الصاق بود چهارمین علامت از سمت راست حذف شده.

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۸-۰۷۲۴۱۸_gallery_bo3.jpg

🟢 علامت B برای بولد نوشتن

🟠 چپ چین و راست چین و...

🔴 برای رنگی نوشتن 

🟡 تغییر اندازه متن 

و...

✅️✅️✅️ از این به بعد برای آبی کردن لینک ها

بعد از کپی کردن لینک:

دستتون را روی صفحه نگه دارین و بزنین الصاق یا جایگذاری:
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۷-۲۳۴۳۴۳_chrome_a4an.jpg

🟡🟡 تغییرات در قسمت امضا:🟡🟡

همچنین خداحافظ ای امضای رنگی ⬅️ مگر این که کاربری از جای دیگه کپی و بعد الصاق(جایگذاری) کنه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام  🔵🔴به خاطر آن لینک های مزاحم نی نی سایت یک سری تغییرات برای امنیت کاربران کرده 🔵🔴🟠 ب ...

چرا؟

🟨🟥🟨🟥🟨🟥

الان فقط از راه سوم میشه متن رنگی نوشت:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10713444/چطور-رنگی-بنویسیمچطور-اندازه-متن-را-تغییر-بدهیمعکس

🟨🟨🟨

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چرا؟

نی نی یار گفتن به خاطر لینک های مزاحم

برای تگ من بین حروف آندرلاین _ نگذارین.