2777
2789

سلام شاید باورش براتون سخت باشه ولی من الان سوار ماشین آخرین سیستم خودم هستم راهی ویلا هستم منظورم ویلای خودمونه😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدم بلنده . لاغرم . موهام تا پشت زانو هامه خیلیم پره . پوستم صافه مثل آینه ‌. ابرو ها و مژه هام پره  

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 
خونمون از بس بزرگه ۱۰ تا کارگر همزمان کار میکنن بازم وقت نمیکنن😎😎

واي😂😂

ياد كل كل مادرم و مادرشوهرم افتادم، مادرم نميدونم چي گفته بود كه من توي آشپزخونه بودم نشنيدم اومدم ديدم مادر همسرم داره خالي ميبنده:"آره ما وضع مون طوري خوب بود كه اون نوكرمون كه برنج ميشست با اوني كه لباس ميشست فرق داشت!"😂😂😂😂😂😂😂 مادرم داشت از خنده منفجر ميشد منم ضايعش نكردم بگم حالا مادرم فك و فاميلت رو نديده ولي من كه ديدم لهنتي!😂😂😂

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
واي😂😂 ياد كل كل مادرم و مادرشوهرم افتادم، مادرم نميدونم چي گفته بود كه من توي آشپزخونه بودم نشنيد ...

همون موقع کار کردن میگه عروسم عروسا قدیم من هم بچه داری میکردم هم شوهرداری هم مهمون داری هم خونه داری هم خارسوداری و ...

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
2790
2778
2791
2779
2792