2777
2789

من امسال اولین سال که کنکور میدم همه فامیل ازم انتظار پزشکی دارن درحالی که اصلا درسم خوب نیست چیکار کنم واقعا 

زحمات پدرم رو چطوری جبران کنم چطور تو چشمش نگاه کنم ؟؟؟؟

من پایم صفره الان چه غلطی بکنم پشت کنکور هم نمیشه بمونم چون باید یازدهم هم ترمیم بزنم که پایه یازدهم رو اصلا بلد نیستم 

الان زن عمو و عمه های فضولم خوشحال میشن قبول نشم خیلی هم خوشحال میشن نه تا هم عمه دارم😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از معلمم پرسیدم گفت نمیتونی 

معلمت غلط کرد . تو به خودت باور نداری که رفتی از اون پرسیدی؟ ببین عزیزم 5 ماه فرصت داری مثل بچه ادم بشین بخون مطمئن باش میشه پزشکی هم نشد یه رشته دیگه بستگی به تلاش خودت داره .

نا امیدم واقعا😓😓😓

عزیزم از منی که الان ۳۱ سالشه و تمام این راه ها رو رفتم به شمایی که تازه اول راهی نصیحت 

اول اینکه شما هر زمان به موفقیت برسی پدر و مادرت خوشحال میشن و زحماتشون جبران میشه 

دوم اینکه حرف و حدیث فامیل برات مهم نباشه 

سوم اینکه رشته بالا یعنی میدان بزرگ و باید بزرگ باشی و بزرگی کنی رشته پزشکی وکالت مهندسی دانشگاهای تاپ عزیزم نقل و نبات که نیست با یه ماه دوماه با چهارتا تست کسی قبول بشه 

اگه میخوای پزشکی قبول بشی کفش اهنی بپوش و تلاش شبانه روزی کن اگه هم میدونی نمیتونی و ... برو یه رشته پایین تر فرهنگیان پرستاری علوم ازمایشگاهی وو.. بخدا ک دنیا ب اخر نمیرسه 

چهارم اینک قدر جوانی و موقعیتهاتو رو بدون