2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تموم کردم دیروز 😁

البته تابستون تمیز کرده بودم کامل ولی بازم یه دستی کشیدم 

من تند تند تمیز میکنم خیلی کیف میده تمیزی 

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

من وه امسال راحتم ماه پیش کابینت عوض کردیم.

همه ظرفا رو تمیز کردم و دوباره چیدم.

مبل و پرده و همه رو عوض کردیم.

فرشم دادیم قالی شویی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من توی کابینتهامو کمدهام مرتب کردم دیوارا سالن رو تمیز کردم میمونه کارای ظاهری شستن پرده و جابه جایی و شستن دست اخر اشپزخونه که با بردن فرشها و شستنشون اینکارا شروع میشه فعلا گفتم اواخر بهمن فرشهارو میدم

من وه امسال راحتم ماه پیش کابینت عوض کردیم. همه ظرفا رو تمیز کردم و دوباره چیدم. مبل و پرده و همه ...

مبارکت باشه عزیزم  بسلامتی انشالله😍

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

من سطحی هرماه مفصل تمیز میکنم دیگه اول برج ب بعد شروع میکنم ،یچه ندارم،کارم کمه😁

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

من سطحی هرماه مفصل تمیز میکنم دیگه اول برج ب بعد شروع میکنم ،یچه ندارم،کارم کمه😁

ان شاءالله یه کوچولو میاد و دیگه همیشه خونت تمیز نیست🤣🤣😁😁😁

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔