2777
2789
اهان پس برا عشق وحال مناسب نیست. 

😐😐😐 میگم تو مال کجایی؟ هرجا ک هستی خیلی از استان فارس دوری. عشق حال میخوای بیا شیراز 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

😐😐😐 میگم تو مال کجایی؟ هرجا ک هستی خیلی از استان فارس دوری. عشق حال میخوای بیا شیراز 

من برا اردبیلم عزیزم. 

تاحالا یبار رفتم خوده شیراز. 

ولی چون همسرم اکثرا میره کازرون برا بار زدن خیلی کنجکاو شدم که چرا میره اونجا. فک کردم اونجا میره عشق وحال🤣 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا اردبیلم عزیزم.  تاحالا یبار رفتم خوده شیراز.  ولی چون همسرم اکثرا میره کازرون برا ...

کازرون بزرگ ترین مرکز تربار استان فارس. هندونه های شهر ما ک نوراباد ممسنی و میوه هامون و کلا همه چیز میره اونجا 

کازرون بزرگ ترین مرکز تربار استان فارس. هندونه های شهر ما ک نوراباد ممسنی و میوه هامون و کلا همه چیز ...

اهان. والا فکرم هزارجا میره. زنه راننده شدن هم این چیزارو داره دیگه

کازرون خودش بکشه جاهای دیدنیش مزارع نرگس زار و اثار باستانی دوران ساسانیا ک یه بخشی از اون آثار با ما هم شریکن مجسمه ها تابلو های سنگی چمیدونم کلا از این چیزا. چیزای باستانی ک تو شیراز هست اینجا هم هست

اهان. والا فکرم هزارجا میره. زنه راننده شدن هم این چیزارو داره دیگه

خوب شهر گرمیه خیلی گرم ولی الان هوا عالیه راستی شوهرت میخوای صدا بزنی کنار اسمش یه آدِی بزار خودش می‌فهمه لهجه کجاس😂😂✋🏻

کازرون خودش بکشه جاهای دیدنیش مزارع نرگس زار و اثار باستانی دوران ساسانیا ک یه بخشی از اون آثار با م ...

من چون شیراز رفتم و چون فاصله شیرازو کازرون کمه واقعا فک میکردم مثل شیراز همه خوشتیپ و آزادن و عشق و حال... پس اینجوری نبوده فرق داره

شهر کوچیک و سنتی هست با اینکه از شهرهای بسیار قدیمی هست ولی پیشرفتی نداشته

خانماش معمولی هستن ،چادری هاش نسبت به قبل خیلی کمتر شدن.

اینو بگم اکثرشون حسابگر هستن

راحت خرج نمیکنن به همین علت قیمت اجناس  تو شهرشون بسیار مناسب هست.

من چون شیراز رفتم و چون فاصله شیرازو کازرون کمه واقعا فک میکردم مثل شیراز همه خوشتیپ و آزادن و عشق و ...

ببین شهرستان با مرکز استان داری مقایسه میکنی. خو تو خودت اردبیل تبریز ببین کلان شهرن بعد برو تو شهرستانا و روستاها زمین تا آسمونه

ببین شهرستان با مرکز استان داری مقایسه میکنی. خو تو خودت اردبیل تبریز ببین کلان شهرن بعد برو تو شهرس ...

والا شهرستانهای اردبیل  بی بندوبارن. مخصوصا مشگین و پارس اباد هرچی مطلقه و زنه... هست اونجاها میتونی پیدا کنی با اینکه شهرکوچیکی هستن.واقعا فک کردم مثل اردبیلن و شهرستانهای اردبیل. یکم نگران شدم.