2777
2789
عنوان

شپش😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 30 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

محلول ال اس عالیه من یه بار زدم هم تخم و نابود هم شپشو یه شب تا صبح گذاشتم موند فرداشم با شونه مخصوص ...

دختر دوسالمم گرفته بود همین کارو برا اونم کردم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

قطره از عطاری ها بگیر 

عالی 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

درمان خونگی اصلا جواب نمیده نمی‌دونم سرکه و سس مایونز و اینا الکیه ما چن ماه پیش ی قطره ضد شپش زدیم ...

این قطره گفتی شپش میبره ولی تخم شپش می مونه 

پس بهتره شانه مخصوص ش ر مو رو چرب کنه تا تخم ببره

روغن بزن به موهاش وبا شونه ی استیل شونه کن روغن زیاد بزن تا موها نرم بشه وراحت شونه بشه .روغن حالت چسبندگی داره وشپس ها ورشک ها به شونه میچسبن .سعن از ریشه تا نوک مو رو روغن بزنی وشونه کنی وقتی شپس یا رشک رو شونه دیدی شونه رو تواب داغ بزن تا شپش بمیره ..وبعد شونه رو خشک کن ودوباره سر شونه کن

تنهای تنهای تنها
سرکه موهاشو خراب نمیکنه؟

برو دارخونه یا عطاری حشره کش قوی کامن بگیر اگه تخمم تو موهاش باشه تو نطفه میکششون 

حتما استفاده کن فقط وقتی میزنی هم خودت هم دخترت ماسک بزنین بوش اذیت نکنه و حتما تو تراس یا حیاط دارین برو توفضای باز بزن یک هفته همینطوری بزن تابمیرن مثلا وقتی از مدرسه میاد بزن به موهاش مثه اسپره موهوشو با همین سم نم دار کن و ماساژ بده یه پلاستیکم بزار سرش تا شب بفرستش حموم

شامپو که زدی بعد یه عالمه نرم کننده بزن موهاشو تو حموم شونه کن زیر آب با فشار قوی که هر چی شپش زندس اینجوری میریزن بیرون یه تشت بزار زیر سرش وقتی شونه کنی میبینی افتادن تو آب..نرم کننده زیاد بزن موهاش لیز میشه وقتی شونه کنی میفتن

من پسر چهار سالمو یک ماه مهد میبردم که یهو دیدم ای داد شپش گرفته انقد رفتم سرصدا کردم مربی مهد میگف بیا برو خودکار بگیر دستت موهای بچهای رو بگرد در حالیکه بچه من یبارم تو عمرش نگرفته بود عنتر خانم میگف توخیابون تو هوا اومده سرش🙁موهای پسر طلایی بلند بود درجا موهاشو پسرونه کوتاه کردیم ولی بازم یه عالمه تخم تو موهاش بود همشو در آوردم