ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من از ۱۲ سالگی تا ۱۹ سالگی که گفت دوستم نداره عاشق یکی بودم و الانم ۲۲ سالمه و عروسی کردم اولا که ازدواج کرده بودم خیییلی واسم سخت بود همش گریه میکردم و از همسرم متنفر بودم الان دیگه به جایی رسیدم که هیچی واسم مهم نیس ن عشقی ن ...هیچی واسم مهم نیس
من از ۱۲ سالگی تا ۱۹ سالگی که گفت دوستم نداره عاشق یکی بودم و الانم ۲۲ سالمه و عروسی کردم اولا که از ...
طی اون هفت سال جوری جسم و روحم باهاش زندگی میکرد که وقتی صبح از خواب بیدار میشدم حسم بهم میگف امروز میبینمش و واقعا میدیم، اون موقع ها اون تو دانشگاه افسری تهران درس میخوند و ماها نمیدیدمش و اونم مذهبی بود و منم ،اویل که ۱۳ ،سالمو اینا بود منو دوست داشت و با نگاه ها و خنده هاش منو عاشق خودش کرد ولی بعد اون منو از یاد برد و من تا آخر عمرم با اون خنده ها زندگی خواهم کرد😔😔😔