2777
2789
عنوان

شات + حرفای کسی ک دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 120 پست

ببین این مشخصه میخواست ماست مالی کنه ، الان دیگه باهاش بحث نکن بهش مستقیم بگو من می‌خوام ازدواج کنم ، خواستگار دارم، اگه میخوایی پا پیش بذاری همین الان وقتشه اگه نمیخوایی و براره سر بدونی منو خدافظ

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف بدی نزده . نیاز به اینهمه عصبانیت نبود! تو داری بهش هی در مورد تایید خاستگارت میگی عصبی شده ول ...

از اینکه گفت تورو  رفتنی بدونم حس بدی گرفتم  .من گفتم نمیتونی  شرایط درست کنی بیای جلو. الان نمیدونم واقعا   پای دلم بمونم با این حرف .یا بگم نه خاستگار

از اینکه گفت تورو  رفتنی بدونم حس بدی گرفتم  .من گفتم نمیتونی  شرایط درست کنی بیای جل ...

پای دلت نمون اگه بمونی خارو خفیف میشی 

حرف عقلتو گوش کن اون هیچ وقت اشتباه نمیگه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
ببین این مشخصه میخواست ماست مالی کنه ، الان دیگه باهاش بحث نکن بهش مستقیم بگو من می‌خوام ازدواج کنم ...

منم نگران شدم از این حرف.  من میگم ماشین داره خونه  ولی خب بنظرم بهش بگم  خاستگار دارم میخان بیان. بیا شما جلو بگو میخای تا شرایط خونت تایید کنند. بنظرم با این حرف بخاد میاد که بدونم حداقل میخاد منو نه نظرت چیه؟

از اینکه گفت تورو  رفتنی بدونم حس بدی گرفتم  .من گفتم نمیتونی  شرایط درست کنی بیای جل ...

خونه که خیلی بحث بزرگیه باید تا الان دست و پا میکرد که دلت خوش بشه بهش

پولدارن؟ که باباش خونه بسازه مثلا؟ 

خودش گفت خاسم ازت بشنوم که بگی ن مال توام رفتنی نیسم

خیلی رک حرفام رو میزنم 

قشنگ معلوم هدف دوستی موقت نه ازدواج 

اومد توجیه کنه که خوشبختانه یا متاسفانه رید و آب هم قطعه 

پسری که واقعا دوستت داشته باشه یه کلام میاد خواستگاری 

وضع مالی خوبیه نداره اوکی  میره کار میکنه ولی تو رو ول نمیکنه 

اینکه میگه رفتنی هستی قشنگ معلومه سوتی داده اصلا عصبانیتت رو نشون نده بهترین موقعیت که بهش بفهمونی

بگو این جمله که تو گفتی من یه همچی برداشتی کردم سلام اگه جای من هر کی بود هم تقریبا همین برداشت رو می کرد پس لطفا توجیه نکن 

ترجیح میدم به جای داد داد بیداد بفهمم که هدف تو از رابطمون چیه ؟ دوستی یا ازدواج ؟ 

اگه واقعا هدف ازدواج اگه واقعا  من رو میخوای بیا خواستگاری من با شرایط و وضع مالی و فرهنگی تو و غیره راضی ام ( اگه واقعا راضی هستی ) بیا جلو  

اگه میگی آره هدفم ازدواج هست ولی نمی تونم بیام جلو 

دلیل ، یه دلیل منطقی بگو و قانعم کن

من یه رابطه با هدف دوستی نمیخوام !!!

:)
خیلی رک حرفام رو میزنم  قشنگ معلوم هدف دوستی موقت نه ازدواج  اومد توجیه کنه که خوشبختانه ...

منم همین  فکرو کردم درسته شرایطش  کامل نیس ولی بنظرم  برای ثابت کردن عشقش میتونه بیاد جلو درسته؟؟؟ میخاستم بهش بگم درسته شرایطت درست ولی بیا جلو قضیه خونه رو به مادرم بگو. ولی بیا جلو نظرت چیه؟ اگه بخاد میاد

گلی بین بلاتکلیفی موندم نظرت اینه پای احساس نمونم؟🫠

صد البته 

همین احساس پدر ما رو در اورد دیگه 😀

ول کن خواهر از همه جا بلاکش کن همه چیزو پاک کن 

اون اگه تورو میخواست میتونست بدستت بیاره 

اگه پاش باشی فقط عمرت میره همین ‌ و فرصت های خوبو از دست میدی 

من یادم نمیره به اکسم گفتم خواستگار دارم منه اسکول خب چرا گفتی میدونی چی گفت ، گفت چرا قبول نکردی یعنی من اون لحظه میخواستم از وسط دونصفش کنم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

چقدر همه تو نی نی سایت ضد رلن

نباید اینجا نظر میپرسیدی

به نظرم اعصاب خودشم خرد شده بخاطر خواستگارت و اینم ازت پرسیده که حس خودتو بدونه ببینه از طرف خوشت میاد یا نه

اما تو یهو پریدی بهش ناراحت شده

🦦
منم همین  فکرو کردم درسته شرایطش  کامل نیس ولی بنظرم  برای ثابت کردن عشقش میتونه بیاد ...

دقیقا همینطور هستش 

بهش بگو اگه واقعا هدفت ازدواج بیا جلو 

اگه نه همین الان بگو و تکلیف رو معلوم کن 

اگه گفت هدفم ازدواج هستش ولی الان نمی تونم بیام جلو 

بهش بگو چرا 

یه دلیل فقط یه دلیل منطقی بیار که چرا ؟؟؟ 

اگه دلیل منطقی آورد و قانع شدی اوکی 

اگه نه دلیل منطقی نیاورد و بهانه‌های  چرت و پرت سر هم کرد  بدون که هدفش ازدواج نیس

:)
خونه که خیلی بحث بزرگیه باید تا الان دست و پا میکرد که دلت خوش بشه بهش پولدارن؟ که باباش خونه بسازه ...

وضع باباش خوبه  .ولی تا الان هی میگه کار کردم فقط با پول خودم ماشین  خریدم میگه از بابام ده ساله پول   نگرفتم ۲۷ سالشه.ولی تا بحث شرایط خونه میشه میگم  میگه  اونو ک بابا میگیره.نمیدونم  اصلا به این حرف باید اعتماد کرد یا نه

دقیقا همینطور هستش  بهش بگو اگه واقعا هدفت ازدواج بیا جلو  اگه نه همین الان بگو و تکلیف ...

بهش میگم با همین شرایط   بیاد خونه رو میگیم به خونواده. ولی اگه گفت خونوادم بخاطر اینکه خونه ندارم نمیانو یا خودم خونه ندارم بیام زشته وفلان بدونم  بپیچ هست ؟؟؟