2777
2789

اگر دیشب بدخواب شدید یا یهو از خواب پریدید یا خوابتون نبرده یا امروز خسته و خواب آلوده هستید، بدونید که بخاطر طوفان خورشیدی بوده که دیشب به زمین رسیده!

تا ۷۲ ساعت هم ادامه داره. روی سیستم‌های رادیویی و جی‌پی‌اس و اینها هم تاثیرات زیادی داشته.....

evolving=درحال تکامل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا طوفان خورشیدی چیه؟!💥

طوفان خورشیدی یک پدیده‌ی فضایی است که به دلیل فعالیت‌های ناگهانی و شدید در خورشید اتفاق می‌افتد. این پدیده معمولاً با انفجارهای بزرگ و آزاد شدن ذرات باردار از سطح خورشید همراه است. ذرات باردار که به صورت جت‌های گرم و ابرهای پلاسمایی از خورشید فرستاده می‌شوند، ممکن است به سمت زمین حرکت کرده و در نتیجه تأثیراتی بر روی فضای بالای جو زمین ایجاد کنند. این تأثیرات ممکن است منجر به اختلالات در شبکه‌های برق، مخابرات، و سایر فعالیت‌های مبتنی بر فضا شود.

evolving=درحال تکامل
راه حلش معنویات هست  روح که قدرت داشته باشه این چیزا روی جسم تاثیر نمیذاره شاید الان بهم بخند ...

آخر زمان شده دیگه

چیزای عجیب قراره زیاد ببینیم

evolving=درحال تکامل