2777
2789
عنوان

بوسیدن عشق بچگیم

638 بازدید | 42 پست

سلام‌من تو خواب دیدم عشق بچگیم اومده خونه ما بعدش مثل قبل دوباره باهم کل کل میکنیم بعدش کف دستمو بوسید چند بار حس خوبی گرفتم بعدم من کفه دستشو بوسیدم در آخر من ببخشید لب بالایش رو بوسیدن تعبیرش چیه لطفا مسخره نکنید 

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو رابطه ای ینی ناخودآگاهت از رابطه الانت راضی نیست

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
تعبیر خاصی نداره من همین مدل خوابو دیدم که پسر عمه ام که خیلی ازش بدم میاد رو بوس میکنم 😂

پسر عمومه خبر نداره دوسش دارم. من دوسش دارم عشقمه

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه
نه باهاش تو رابطه نیستم

نه با خود پسره نه با یکی دیگه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بوس کف دستو نمیدونم

اما بوس کلا تو خواب نشونه دلخوری و دعواس

البته همیشه میگن خواب رو بگین خیره تا به خیر و نیکی هم تعبیر بشه

ولی یادمه یبار منم همچین خوابی دیدم و به طرف هم گفتم فکر کنم قراره ما دعوامون بشه

اونم یکم مسخره بازی در اورد

کمتر از یکماه بعد چنان دعوامون شد که الان دو سال و نیمه قهریم

یعنی قهراااااا😐😬

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

چون دوسش داری خوابشو دیدی همین

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم