2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند دقیقه بعد دومی اومد؟

دقت نکردم زدم‌و‌رفتم بیرون نیم ساعت بهدش برگشتم خط اول که هست دومی خیلی کم رنگه حس میکنم یا نوار خودشه خیس شده یا یک‌خبرایی هست نمیدونم

چه جالبه فک کنم‌مال منم همینجوریه کی آزمایش بدم

فردا صبح دوباره بزن، ان شاالله بارداری.اگه باز هاله داشت ازمایش بده

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
دقت نکردم زدم‌و‌رفتم بیرون نیم ساعت بهدش برگشتم خط اول که هست دومی خیلی کم رنگه حس میکنم یا نوار خود ...

مثبتهه مبارکه 😍

منم اینجوری بود اول بعد نیم ساعت بعد شد ی ربع بعد ۵ دقیقه کم کم هرچی به موعود نزدیک میشدم تایم خط انداختن کمتر میشد 

الانم نی نیم تو دلمه😁😁😍

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
ترخدا🥰🥹

والا ازمایش دادم اول بتام کم بود دکتر زنان  ترسوند منو دوباره ازمایش دادم رفتم پیش ی دکتر ماما اون بهم گفت عالی بوده بتا 

تازه اون گفت سونو واژینال بده ولی دکتر مامایی بهم گفتش نمیخواد لازم نیس به لکه بینی میفتی چرا الکی دستکاری کنیم

دو هفته دیگه برو شکمی 

تو انتخاب دکتر خیلی دقت کن سعی کن بیشتر دکتر ماما بریی پیشش دکتر زنان همیشه سرش شلوغه ولی ماما خیلی قشنگ به حرفات گوش میده 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین