2777
2789
عنوان

منه بی عرضه

183 بازدید | 3 پست

ی هف سالی با شوهرم آشنا بودم و ۵ ساله که ازدواج کردم نه خیلی دوره نامزدی خوش گذروندم نه الان ک ازدواج کردیمو بچه داریم حالمون خوبه بجاش ی جاری دارم ده سال ازم کوچکتر سه ساله نامزدم واقعا بلد بود چطوری لدت ببره تفریح کنه و واقعا هم همه چی طبق میلیون پیش میزع 

مثلا پدرشوهر مادرشوهرم براشون طبقه آماده کردن ک راحت باشن مبل خریدن تلوزیون یخچال دارن شخصی

از ما موقع خونه خریدن همه پولامونو گرفتن یعنی ما دادیم 

ولی از اونا نه ما کالامونو خودمون خریدیم خونمون خودمون بازسازی کردیم ولی اونا نه....

تمام ۶رج ماشین تفریح همه چیشونو خانواده میدن ولی ما همه چی با خودمون بوده

کلا  با اینکه دروغ میگن همه چی طبق میلشون پیش میره ولی من نه ما راستشو میگیم ولی همش در عذابیم و رابطه زن شوهریمونم خوب یکدست نیس ولی آتنا خیلی خوبن من شوهرم همیشه باهم تفاهم نداریمو همش ناسازگاری وناهماهنگی بینمونه

حسودیم میشه باید بگم حسودیم میشه و خیلی ناراحتم و عزت نفسمون از دس دادم و مادرشوهرممم میدونخ همش از اونا تعریف میکنه

ببین بجای این حرفا بفکر بازسازی رابطه ات باش.. چیکار یخچال تلوزیون اون داری... زن زرنگ باش رابطه اتو با همسرت خوب کن.. شماهم سیاست داشته باش. برای همسرت زبون بریز تا بتونه به چنگ بیاری... اصلا نگاه به زندگی هیچکس نکن اول زندگی خودت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم دردیم

پدررشوهرم سنگ تموم گذاشتن برا زندگی جاریم

ما ۳ سال مستاجر بودیم تا بهمون خونه بدن

اینا تو نامزدی خونشون اماده کرده پدرشوهرم

انقد بما سختی دادن حلالشون نمیکنم

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟