2777
2789
عنوان

همسر

274 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.. شما برای روز مردچی کادوخریدین؟ منکه شوهرم تواین دوسال ازدواج نه تولدم نه روز زن برام کادو نگرفته.. ولی من هم برای خودش کادو گرفتم(تولدش وروز مرد) هم برای تولد بچه هاش کیک گرفتم دیروز هم یک شلوار واسش گرفتم و بهش کادو دادن تو بازار پسرش زنگ زد و گفت برام فلان چیزو بخروباباش سریع رفت مغازه که براش بخره ولی من بهش گفتم که چرا هرچی من میگم بخرمحل نمیدی و نمیخره که عصبانی شدوبهم گفت تو میخوای با بچه هام رقابت کنی و کادویی که واسش خریده بودم تو خیابون پرت کرد و رفت منم برداشتم و پشت سرش رفتم ولی دلم خیییییلی شکست منکه حرفی نزده بودم فقط گفتم چرا هرچی من میگم بخر پشت گوش میندازی ولی برای بچه هات سریع میخری... من درشهر غریب که نه پدرومادری دارم نه فرزندی ولی شوهرم هم پدرومادرکنارشن هم بچه هاش... خدایا من فقط آرزوی مرگ دارم دیگه هیچی نمیخوام.. شما باشین چکارمیکنین

اگه دروغ نگم
اگه جای شما بودم دیگه برای همسرم کادو نمیخریدم
بجاش برای خودم کادو و کیک میخریدم
میدونم ادم احتیاج داره به محبت از سمت بقیه
اما وقتی کاری انجام نمیدن خودت هوای خودت رو داشته باش

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وبدترین چیز ازدواج بامردمطلقه بچه دار هست که هرکاری هم بکنی فقط وفقط بچه هاشو میخواد وزن دوم رو فقط از روی تنهایی و مجبوری میگیرن ازمن به شما نصیحت بامرد مطلقه بچه دار ازدواج نکنید که تهش پشیمانی ست... بچه ها اگه مادرشون بهشون تو گوشی بزنه بازم دوسش دارن ولی اگه نامادری هزار مهرومحبته کنه اصلا دوستش ندارن

حرف زدن بلد نیستی 

وقتی یه نیازیو تو زندگیت داری صرفا بگو فلانی من این نیازو دارم 

خودتو وارد رقابت با بقیه نکن 

گفتن جمله واسه بچه ها اینکارو میکنی واسه من نمیکنی 

واسه مادرت اینکارو میکنی واسه من نمیکنی و....

باعث میشن نیاز شما دیده نشه بلکه شما یه بچه سال حسود بنظر بیاید

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
وبدترین چیز ازدواج بامردمطلقه بچه دار هست که هرکاری هم بکنی فقط وفقط بچه هاشو میخواد وزن دوم رو فقط ...

عزیزم خو توهم جدا شده بودی که زن ایشون شدی

به هرحال زن یه بدون بچه میشدی خواهر من😔ناراحت شدم

بهت حق میدم ولی بنظرم زمان و مکان خوبی رو برای گله‌گزاری انتخاب نکردی، اصلا نباید احساس کنه با بچه‌هاش رقابت و‌ حسادت داری

نوع حرف زدن هم خیلی مهمه

برای آقایون آرامش و همدلی، بهترین کادو و هدیه‌س

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

عزیزم خو توهم جدا شده بودی که زن ایشون شدی به هرحال زن یه بدون بچه میشدی خواهر من😔ناراحت شدم

چرابیخوذقضاوت میکنی من مجرد بودم که ایشون بعدطلاق اومدن خواستگاری من

من باشم سیاست به خرج می دم هیچی نمیگه به جاش به بچه ها نزدیک می شم هر چی می خوام بگم بخره را به بچه ...

پسرش اینقدر حسوده که تا میریم بازار به باباش میگه پولاتو خرج نکنی اونوقت من به بچه بگم به بابات بگو برام بخره.!!! بعدشم هراتفاقی بین ما میفته میره پیش مادرش میگه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز