2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک کاربهت میگم بکن فقط خوب بود ده تاصلوات بفرست برا روح مادروبرادرم  نصف حبه سیر رو له کن یک مقدارم نمک بریز تو سیر بعد بزار توی دندون و دو دیقه بعد تمام دردت رفته  هزاربارامتحان شده 

https://daigo.ir/secret/41700181532

سلام من تکنسین هستم ولی نمیتونم همینجوری دارویی رو پیشنهاد بدم . ولی میتونید از سافت کپسول ژلوفن استفادە کنید و یا به روش قدیمی ها مقداری ارد رو روی شعله گاز خیلی کم بو داده کنید و بریزید روی دندان ، برای کاهش درد خیلی خوبە

خب الان که می‌فرمایید خانوما ! یعنی ما آقایون راه حل نگیم؟☺️ 

بستگی داره که بخوای دارو مصرف کنی یا نه! من خودم چون قرص و دارو نمی‌خواستم با یخ کمپرسش کردم دیگه اصلا درد نگرفت! 

یه تیکه یخ بنداز توی یه کیسه فریزر ، اونم بذار تو دوتا دیگه پلاستیک دسته دارا ، با گوشکوب یا چکش چندتا بزن روش خورد بشه به اندازه‌ی آبنبات ، بعد دقیقا مث آبنبات بخور ، یعنی بذار پهلوی همون دندون ، سرمای یخ رشته‌های عصبی و سرعت انتقال پیام درد رو کم‌کم کم می‌کنه تا جایی مه منجمد میشه!

بر خلاف دارو هیچ عارضه ای نداره ، تازه کلیه‌هاتم کار می‌کنه! فقط ممکنه لحظه اول دردش بیشتر بشه ، اما یه لحظه‌س ، بعدا ساکت میشه! 

من نتیجه گرفتم حالا شما رو نمی‌دونم ، امتحان کنید.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
تاج سرید روزتون مبارک  چشم حتما این کارو انجام میدم

ممنونم از شما ، از مهربونی شما 🙏☺️🌹

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️