حلما١٩١٢ مدیر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 عنوان سقط | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 47 پست سلام مامانا من صب فهمیدم باردارم بیبی چک گزاشتم مثبت شد دوتا بچه ذارم واقعا شرایطم اکی نیس حالم خیلی بده چطوری سقط کنم میشه کم کمک کنید 1402/11/04 | 09:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنده_خدا_هستم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6239 عزیزم من دوتا بچه دارم خودمم دوس ندارم این کارو. وهیچ کمکی ندارم دست تنها بچه دوم شیر خوار یه ... خیلی سخته حق داری ناراحت باشیولی انشالله همون که داده توان و روزی شما رو هم مضاعف میکنه غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 توروخدا سقطش نکن...گناه داره... خداکه خودش بهت بچه داده...هم برکتشو میاره...هم توانایی بهت میده برا ... دومی عزیزم داستانش با سومی فرق داره سه تابچه خیلی سخته بد من هیج کمکی ندارم دست تنها خیلی عصابم خورده بچم دومی یه ساله تازه
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 خیلی سخته حق داری ناراحت باشی ولی انشالله همون که داده توان و روزی شما رو هم مضاعف میکنه خیلی اصلا خوش حال نشدم وحالم اصلا خوب نیس
snow000 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1043 بازم میگم مطمئن شو با ازمایش. روان خودتو به هم نریز. سختیش که سخته. فاجعس. دیگه نظر شوهرت شرطه. راستشو بهش بگو. هرچی گفت. بگو باید برام کمکی بگیری که بیاد خونه تمیز کنه و تو نگهداری بچه کمکم کنه. اگه قبول کرد که توکل برخدا.
شبآویز8 عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3248 عزیزم من دوتا بچه دارم خودمم دوس ندارم این کارو. وهیچ کمکی ندارم دست تنها بچه دوم شیر خوار یه ... شرایطت واقعا سخته ولی عاقبت سقط از اون هم سخت تره
مطمد عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 1757 دومی عزیزم داستانش با سومی فرق داره سه تابچه خیلی سخته بد من هیج کمکی ندارم دست تنها خیلی عصاب ... میدونم سختت میشه...اما آخه گناه داره....من اگه سومی هم بود نگه میداشتم..جنسیت بچه هات چیه؟؟
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 بازم میگم مطمئن شو با ازمایش. روان خودتو به هم نریز. سختیش که سخته. فاجعس. دیگه نظر شوهرت شرط ... واقعا دعام کنید نمیدونم چه کنم
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 میدونم سختت میشه...اما آخه گناه داره....من اگه سومی هم بود نگه میداشتم..جنسیت بچه هات چیه؟؟ دوتا دختر
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 شرایطت واقعا سخته ولی عاقبت سقط از اون هم سخت تره خیلی واقعا دست تنهام خیلی حال واحوالم بده
نرگساان عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1476 عزیزم من رعایت میکردم واقعا نمیدونم چطور حامله شدم بعدم دوتا بچه دارم یه دختر یه ساله یه پنچ سال واق ... شما مطمئن شو قطعا خدا بهت توانایی میده سقط یعنی کشتن یه انسان عاقبت نداره خودت پیشمون میشی شوهرت باید کمک دستت باشه
بنده_خدا_هستم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6239 دوتا دختر تو سختیش شکی نیستولی میدونی اون هم الان یکی از بچه هاته عین دو تا دختر گلت، دلت نمیاد خار به پای یکیشون بره، اونم نهمین الان مثل این دوتاست غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 شما مطمئن شو قطعا خدا بهت توانایی میده سقط یعنی کشتن یه انسان عاقبت نداره&nb ... چی بگم خیلی ناراحتم
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 تو سختیش شکی نیست ولی میدونی اون هم الان یکی از بچه هاته عین دو تا دختر گلت، دلت نمیاد خار به پای ... میدونم عزیزم اما واقعا شوکه شدم من دوتا داشتم روزی صد بار شکر گزارش بودم چرا باز غافلگیرم کرد اصلا نمیدونم کی باردار شدم
حلما١٩١٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 936 خداحفظشون کنه... نظر همسرتون چیه؟؟؟ صب میگف بی بی بزار حامله نباشی دلم میگیره ناراحت میشم خوش حاله اما خودم نه