2789
عنوان

ماسک زدن..

109 بازدید | 3 پست

همه ماسک زدنو مسخره میکنن و فلان دیروز یکی از دوستام گیر دادماسکو در بیار ولی من خجالت میکشم از قیافم🦦مادرمم همیشه میگه حال بهم زن و چندشم از بوی من متنفره ولی من همیشه هر ی روز درمیون حمامم اصلا بو هم نمیدم بگم حداقل بو عرق میدم حق داره ولی بو نمیدم مادرمم همیشه اندامم مسخره میکنه با بینیم با اینکه هیکلم خوبه فقط سینه و باسن کوچیکی دارم و یک وقتا میگه ریختت مثل سگه🦦 برای همین که مادرم ازم بدش میاد حس میکنم بقیم همین حسو بم دارن  برای همین تو مدرسه ماسک میزنم بعد بقیه میگن خا با ماسک حس گنگ نگیر بخدا حس گنگ نیس من اعتماد به نفسی برام نمونده تازه زیر چشم گود افتاده چه جور ازون طرفم هرچی درس میخونم نمره پایین افسردگی شدید گرفتم فقط دارم سعی میکنم انگیزه پیدا کنم بلند شم ولی همش از حرفای خانواده تا حالمو خوب میکنم گند میزنن به حالم 🦦

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝

عزیز دلم خودتو دوست داشته‌ باش

روی اعتماد ب نفست کار کن

مطمئنم خوشگلی فقط اعتماد ب نفست بده و بقیه تخریبت کردن

تازه توی مدرسه خوشگل بودن معنی نداره

سعي کن. الان ک مدرسه ای هستی درستش کنی وگرنه بیای دانشگاه حالت خیلی خیلی بدتر میشه 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز دلم خودتو دوست داشته‌ باش روی اعتماد ب نفست کار کن مطمئنم خوشگلی فقط اعتماد ب نفست بده و بقیه ...

تو دانشگاه همه خوشگلن باعث میشه خودتو مقایسه کنی اره اینم هس...

ولی من تموم تلاشم میکنم اعتماد به نفس داشته باشم تا حالم خوب میشه خانواده خرابش میکنن

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝