2777
2789
عنوان

اخلاقای بدشوهراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه آن تایم بودن خیلی براش مهمه و مردم یه کاری بهش میسپارن دوست داره دقیقاااا سر وقت انجام بده منتظر نزاره بقیه رو گاهی‌وقتا میره رو مخ من 

برعکس من که اصلا اهمیتی نداره برام کار بقیه خانواده اولویتمه😂

چطور؟

مثلا پول گرفت میگم اول یه مبلغ و جدا بزار برا پس انداز 

بعد بقیشو خرج کنیم بریم بازار اصلا قیمت نمیپرسه میگه مهم پسنده رفتیم طلا بخریم ۱۲۵میلیون دادیم ۵تا النگو میگم عزیز من با این پول من کلی طلای ریز می‌خریدم میگه  سنگینشو بخر  مثلا ۵کیلو موز یه جا میخره تخمه رو با گونی کوچیک میخره  

خدایا شکرت
 کلا متاسفانه ادم صبوریم ک فقط توخودم حرص میخورم تابسوزم . هیجکاری هم برای تغییرش از پسش برنیوم ...

چقد منی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها نزول چیه

باورتون میشه با ۲۶سال سن هنوز نمیدونم نزول چیه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

یکم مغروره البته برای من نه ولی در کل کمی مغروره البته خدا رو شکر آزاردهنده نیست😶

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
 کلا متاسفانه ادم صبوریم ک فقط توخودم حرص میخورم تابسوزم . هیجکاری هم برای تغییرش از پسش برنیوم ...

پست آخرم رو بخون شاید به کارت اومد

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

میفهمم چی میگی،آدم دیگه تایه جایی میتونه بجنگه بعدش دیگه خسته میشه،نای فکرکردن درموردش رو هم نداره،ترجیح میده بسوزه و بسازه

بچه ها نزول چیه باورتون میشه با ۲۶سال سن هنوز نمیدونم نزول چیه

نزول خور پول قرض میده به ادما بدبخت بعد با سود کلان پس میگیره 🥴مثلا ۱۰۰ تومن میده ۱۵۰ پس میگیره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤