2777
2789
عنوان

اخلاقای بدشوهراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 69 پست
بچه ها نزول چیه باورتون میشه با ۲۶سال سن هنوز نمیدونم نزول چیه

اشکال نداره عادیه گل 

یعنی اینکه من مثلا 100 م تومن یک ساله بدم به یکی، ایشون ماهی 2 تومن بهم سود بده، سر سال هم پول 100 تومن پول کاملمو بده

اینجا میشه گفت ک نزول 

نزول حرامه و خیلی بده خیرو برکت رو از زندگی میبره 

خدا برای هیچکس نیاره

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
اشکال نداره عادیه گل  یعنی اینکه من مثلا 100 م تومن یک ساله بدم به یکی، ایشون ماهی 2 تومن بهم ...

خب پس اگه حرامه بانک چرا همچین میکنه؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفیقا  من دیگ همه راهترو رفتم زندگیم تعمیرنمیشع بایدتحمل کنم خداخودش ادمش کنه فقط دلم میخاد خان ...

خیلی فرق بین نشدن و نخواستن 

شوهرمنم نمیخواد که تغییر کنه،هی میگه باشه ولی بازم کارخودشو میکنه

خودشم میدونه ها ولی بازم هیچ تلاشی نمیکنه که درست بشه

دیگه کار من از دعا،تهدید،قهر،خانواده نذر گذشته، سرش هم به سنگ میخوره ولی۲ماه بعداصلا انگار نه انگار که اتفاقی افتاده،میشینه غصه میخوره ولی نمیخاد ازکاراش دست برداره

یعنی مثلا من ۱۰۰میلیون به شما قرض بدم بعد شما باسودش ۲۰۰میلیون به من برگردونی؟؟؟ خب شما که بآگا ...

آخه اولش طرف فکر میکنه مشکلم حل میشه وخورد خورد پول طرف مقابل رو میدم،درصورتی که زهی خیال باطل، اگه اتفاقی یه بار نتونی پول اون یه ماه سودش رو برگردونی،اون رو هم جدا حساب میکنه و با سودش هم جدا،هی اینجوری میشه که طرف تا خرخره زیربارقرض میره و ضرر هی پشت ضرر

آخه اولش طرف فکر میکنه مشکلم حل میشه وخورد خورد پول طرف مقابل رو میدم،درصورتی که زهی خیال باطل، اگه ...

ممنونم از توضیحاتت

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ممنونم از توضیحاتت

خواهش میشود.

یه چیزی هم یادم افتاد بگم،به خاطرهمین ضرر های مالی که نزول گیرنده می‌کنند

خدا هردونفر (نزول دهنده و نزول گیرنده)رو باهم توی آتیش جهنم میسوزونه،یعنی هردو به یک اندازه ظلم میکنن

خیلی فرق بین نشدن و نخواستن  شوهرمنم نمیخواد که تغییر کنه،هی میگه باشه ولی بازم کارخودشو میکنه ...

درک میکنم کامل....۵ سال با شوهرم جنگیدم تا اعتیادش رو بزاره کنار  نذر دعا تهدید تشویق تنبیه خواهش گریه التماس هیچ اثری نکرد ،،،،فقط خودم روز به روز داغون شدم الان دیگه کنار اومدم پذیرفتم که اون یک معتاد هست و معتاد باقی خواهد ماند.

خب پس اگه حرامه بانک چرا همچین میکنه؟

نزول درصد سودش زیاده 

اینی که من ب تو گفتم یه مثال بود فقط

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️