یا خدا باردار ک میشم.ولی سقط میشه.خدا کنم سالم باردار بشم و دنیا بیاد سالمم باشه
ان شاالله بهترین ها در انتظارته
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خیلی ممنون بابت تبریک هاتون یه پسر دارم دوسالشه دارم برای کنکور میخونم دوباره هم که باردارم🙄 ...
چقدم عاااالیییی...بگو الهی شکررررررر..واقعا تو این زمونه ک اکثرا ه برا باردار شدن کلی دوا درمون میکنن واقعا خیلی هم خوبه.دعاکن این روزا قسمت من بشه ☺️☺️همین ماه... و تست مثبت فوری ببینم و یمونه برام..مبارکت باشه..عکس تست رو هم میذاری ببینیم!؟واقعا تست مثبت لذتبخشه☺️☺️
تو اقدام نبودم دارم برای کنکور میخونم یه پسر دوساله دارم اصلا ب بارداری فکر نکردم و ناخواسته شد
بگو خدا خواسته نگوناخواسته لططططططفاااااااااااا..این اسم اشتباه رو از زبونت ینداز🥺🥺 تا خدا نخواد برگی از شاخه جدا نمیشه حتی ..پس بدون این محبت خداست .حتمالایقش بودی
ای خداااااااااااااااااااااا از اینا قسمت من بکنننن..قسمت همه منتظراااااااا... لططططططفاااااااااااا برامن دعاکن من اینجور رنگ تست رو خریدارم☺️☺️🥺🥺🥺خدایا برا منو بقیه منتظرای دنیا لططططططفاااااااااااا