2777
2789
عنوان

تلگرامم هک شد🥲

313 بازدید | 22 پست

یه روز گوشیم زنگ خورد شماره ی پاکستان بود زیرش نوشته بود پاکستان 

منم جواب ندادم چون قبلا هشدار داده بود فتا که جواب ندین ولی باز با این تماس تلگرامم هک شد 

هی اد میشدم تو کانالای مختلف و تو اعلانش مینوشت که خودت خودتو اد کردی 

رفتم تو قسمت تنظیمات دیدم جز گوشی خودم یه کامپیوترpc هم داخل تلگراممه🥲 

نمیدونم کیه هکم کرده از ایرانه یا از کشورای دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقت پیش منم تو گروههای مختلف اد میشدم بدون اینکه بفهمم کیه ولی به من هیچ کس زنگ نزده. بود 

من یه شماره از پاکستان زنگ زد 

بعد از اون زنگ تو کانالای مختلف اد میشدم

به خدا اونم فعال بود  موندم چطور وارد شدن

خودتون هیچ وقت با کامپیوتر سعی نکردین به تلگرام متصل شین یا مثلا تو  محیط کاری یا جایی بخوایین از طریق کامپیوتر اتصال داشته باشین فراموش کرده باشی

اره خیلی عجیبه دسترسی اون ادرسی رو که داده مسدود کنید

اسی منم تلگرامم عضوم میکنه تو کانال های دیگ تبلیغاتش هس کلا

منم رفتم تو دستگاه هاا ی چیز مث کامپیوتر بود این مال خود برنامس احتمالا نترس 

تا حالا ک مشکلی پیش نیمده 

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

خودتون هیچ وقت با کامپیوتر سعی نکردین به تلگرام متصل شین یا مثلا تو  محیط کاری یا جایی بخوایین ...

نه اصلاااا 

اصلا با کامپیوتر وارد نشدم هیچوقت 

دسترسیش رو قطع کردم ولی خب کل چتا و عکسامو دیده🤦🏻‍♀️

اسی منم تلگرامم عضوم میکنه تو کانال های دیگ تبلیغاتش هس کلا منم رفتم تو دستگاه هاا ی چیز مث کامپیوت ...

آخه من بعد از اون تماس پاکستان بود واسه همین خیلی ترسیدم 

تلگرامم هم تلگرام اصلیه 

پس اون کامپیوتر چی بود اومده بود تو قسمت دستگاه های موجود؟

مثلا میومدیم از برنامه یا ربات شماره مجازی 

شماره مجازی میخریدم برای کشور های مختلف بخصوص امریکا زیاد بود که DC1 بودن میگرفتیم ولی برای ایرانو نمیگیرفتیم بعضی از شماره ها استفاده شده بودن مثل برای تئ بعضی ها ام نبودن استفاده شده هارو بعد ی مدت از اکانت مینداختیم بیرون طرفو 

برای اینکه جلوگیری کنی از ورود کس دیگه به حساب کاربریت تایید دو مرحله ای رو فعال کن اون طرفم از اکانت بیرون بنداز 48 ساعت بگذره اون میتونه این کارو با تو کنه بعد تایید دو مرحله ای هم فعال کنه اونوقت تو کد نداری باید باید بزنی کل اکانت دلیت بشه تا بتونی دوباره با اون شماره وارد بشی اینکارایی که گفتم انجام بدی حله

منو یاد اون موقع ها که ی اکیپ بودیم و داشتیم تلگرامو فتح میکردیم انداختی      

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم