2777
2789
عنوان

بیاید تصور کنید🤓😂😂

268 بازدید | 42 پست

ک رل زدید😂😂😂😂 و خانواده فهمیدن

من کتک مفصل، مفصل ن ها مفصلللللل 

از مامانم البته😂😂😂😂 بعد بابام دیگه تو چشام نگاه نمیکنه دیگه دخترش نیستم 🥺🥺🥺 داداشم ک منو اینجوری نگاه میکنه🤬و گوشی مو ب هزاران قسمت تقسیم میکنه کاری ک چهارم دبستان معلم خودشو کشت ک بکنه ولی نتونست اینجا ب راحتی اونم با تکنیک های کنکوری انجام میده😂😂😂 و پسران فامیل ک دیگه منو از لیست خط میزنن😃😃😃😂😂😂😂😂😂😂😂

تصور من وحشتناک بود شما ها تصور کنید 😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بخون ، یکی از فانتزی های منه 🤣

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12865153/شوهرم-فوت-شد-و-من-با-دوستش-ازدواج-کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

تصور تو زندگی کردم عزیزم🤣🤣🤣البته نه با این شدت و کتک کارو تو چشم نگاه‌نکردن پدر ولی خوب بسرم اومد 🤣

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
تو سه فاز سوزندی😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من خو شیش سال ازدواج کردم اما این اتفاق برام افتاد تو دوران راهنماییم بابام تبلتمو گرفت سیمکارت شکست تا یک هفته باهام حرف نزد ولی مامانم چیزی نگف یکم بهم تشر رفت و اما منی که تو مدرسه برا پسره نامه مینوشتم 🤣🤣🤣اونم برام خط جور کرد خلاصه یواشکی با گوشی قبلی مامانم باهاش چت میکردم 🤣خلاصه کنم چند وقت بعد این اتفاق ازدواج کردم 😑پایان 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️‍🩹