2777
2789

حامله ام امروز ۴۰ هفته تمام

ولی هیچ درد و علائمی برای زایمان ندارم

توروخدا دعا کنید یا دردم بگیره یا کیسه آبم پاره بشه 😮‍💨🥺 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش من هفته ی ۴۱ زایمان کردم

شمام تحت نظر باش و حتما برو دکترت چک کنه،چون ۴۰هستی ممکنه آب دور بچه کم شده باشه و اورژانسی بستریت کنن

ان شاء الله که زایمان راحتی دارین💞🌸

الهی زود زود بری نینی رو دنیا بیاری 

الاهی آمین ممنون گلم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

نگران نباش من هفته ی ۴۱ زایمان کردم شمام تحت نظر باش و حتما برو دکترت چک کنه،چون ۴۰هستی ممکنه آب دو ...

مرسی گلم ممنون 

ولی من اصلا هیچ دردی هیچ علائمی ندارم مید نم باید هفته ۴۱ روهم تموم کنم

انشالله به موقع و سلامتی زایمان کنی‌. نادعلی بخون عزیزم.‌

مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه

ان شاء الله به حق امام زمان بسلامتی و همونطور که دلت میخواد زایمان کنی و بسلامتی بچتو بغل بگیری سر ز ...

به روی چشم گلم حتما 

خیلی ممنون

مرسی گلم ممنون  ولی من اصلا هیچ دردی هیچ علائمی ندارم مید نم باید هفته ۴۱ روهم تموم کنم

منم اصلا درد نداشتم

اما چون دیر شده بود خودم رفتم پیش دکترم که برام سونو نوشت و متوحه شد آب دور بچه کم شده دیگه گفت برو بستری بشو و...‌

منم اصلا درد نداشتم اما چون دیر شده بود خودم رفتم پیش دکترم که برام سونو نوشت و متوحه شد آب دور بچه ...

منم میگم خدا کنه تا هفته بعد برام نامه بده برم بستری بشم فکر نمی‌کنم اینجوری نه دردم بگیره و نه کیسه آبم پاره شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز