2777
2789

چرا تایپیک من کسی نمیاد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاطره ترسناک۱

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

یه بار خواب دیدم رستورانم یکی داره گردن همه رو از پشت میزنه

به من که رسید گفتم نه این خوابه 

زور زدم بیدار شم 

بیدار شدم ولی حس کردم روحم رفت 

نمی‌تونستم حرکت کنم و صدای اطراف رو و خودم رو از بالا می‌دیدم تا بلاخره بیدار شدم 

اقاجونم یه خونه باغ داره تو یه روستا

یه اتاق داره نزدیک به باغ ساخته شده و فوقالعاده سنگینه

هرکسی توی اتاق خوابیده بلند بلند صداش کردن و صدای پا(مثل دویدن) شنیده

کلا نمیزارن کسی تو اون اتاق بخوابه

اقاجونم یه خونه باغ داره تو یه روستا یه اتاق داره نزدیک به باغ ساخته شده و فوقالعاده سنگینه هرکسی ...

داداشم شباکابوس میبینه بعدمیگه وقتی ازخواب میپرم صدای پاوبدوکردن میادنگرانم برلش

اقاجونم یه خونه باغ داره تو یه روستا یه اتاق داره نزدیک به باغ ساخته شده و فوقالعاده سنگینه هرکسی ...

یه خونه ویلایی بزرگ داشتیم که نزدیک کوه بود شبا منو خواهرم وقتی بقیه خواب بودن بیداربودیم و درس میخوندیم تو اتاق به حدی صدای پا و راه رفتن میومد که فک میکردیم مامانمونه ولی خب چون کسی اهمیت نمیداد ماهم به حساب بچگی اصلا بهش توجه نمیکردیم ولی صدای پا خیلی واضح بود و زیاد فقطم شبا میومد یادمه یکی از کاشیای سالنمون لق بود که وقتی پا میذاشتی روش تق صدا میداد و ما باز میترسیدیم وای به روی خودمون نمیاوردیم😒😑