2789
عنوان

سامسونگs

119 بازدید | 22 پست

مبخواستم گوشی بخرم پولم به نو نمیرسه ی کارکرده s10 که شیش سال کار کرده رو ده تومن میدن😐خدایی زیاده درسته سری خیلی خوبیه ولی اخه این همه سال کار کرده دیگه

نمیدونم گوشی چی بگیرم پیشنهاد شما چیه؟

کاربری دست دو نفر🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ سری A بگیر همه قیمتی هم داره کلا واسه سامسونگ پول زیاد دادن اشتباهه من خودم s21 feخریدم 21 تومن قبلش آیفون داشتم آپدیت نشد فروختمش واقعا پشیمونم انقد هزینه کردم واسه سامسونگ هیچی آیفون نمیشه 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
ده تومن تا3یا4 میتونم جور کنم بذارم روش

بنظرم اگه شیائومی میخوای بگیری نوت ۸ پرو بگیر خیلی خوبه میتونی تحقیق هم کنی راجبش،سامسونگ هم a13،  خوبه شیائومی نوت 13c دارم عالیه

سامسونگ سری A بگیر همه قیمتی هم داره کلا واسه سامسونگ پول زیاد دادن اشتباهه من خودم s21 feخریدم 21 ت ...

اره واقعا ایفون خیلی خوبه ولی خب من پولم نمیرسه

اخه سریa از چند نفر شنیدم ناراضی بودن

چرا از s21 ناراضید مشکلش چیه؟

کاربری دست دو نفر🌱
بنظرم اگه شیائومی میخوای بگیری نوت ۸ پرو بگیر خیلی خوبه میتونی تحقیق هم کنی راجبش،سامسونگ هم a13،&nb ...

بنظرتون کارکرده نگیرم مثلاa30 فک کنم پولم برسه

کاربری دست دو نفر🌱
اره واقعا ایفون خیلی خوبه ولی خب من پولم نمیرسه اخه سریa از چند نفر شنیدم ناراضی بودن چرا از s21 ن ...

هیچ مشکلی نداره همه چیش خوبه سرعت و کیفیت عالی ولی کلا آیفون حرفه ای تره همه چیش جدا ازینکه تو ایران خیلی سخته کار کردن باهاش ،مثلا یه چیز سامسونگ که بدم میاد همه شون شکل همن 😑

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
اره واقعا ایفون خیلی خوبه ولی خب من پولم نمیرسه اخه سریa از چند نفر شنیدم ناراضی بودن چرا از s21 ن ...

نه 4 نفر از خانواده من سری a دارن راضین مثلا آ32 آ33

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
هیچ مشکلی نداره همه چیش خوبه سرعت و کیفیت عالی ولی کلا آیفون حرفه ای تره همه چیش جدا ازینکه تو ایران ...

واییی دقیقا الانa14 دوربینش مثل fe فکر کنم درحالی که کلی تفاوت قیمت بینشونه اصلا ادم دلش نمیخواد شبیه سری پایینا باشه

کاربری دست دو نفر🌱