2777
2789
عنوان

پیام میده؟

66 بازدید | 11 پست

من چند وقته با کسی بودم ب قصد ازدواج، همه ام متوجه شدن و حرفشو میزنن(همکاریم)خودمونم خیلی ب هم نزدیکیم و دوس داشتیم همو 

ولی ی سری رفتاراش ناراحتم کرد بهش گفتم می‌خوام ازت جدا شم قبلا هم چن بار پیش اومده بود اینجوری بشه ولی طولانی ترین قهرمون دو روز بوده ک چون خودم مقصر بودم رفتم پیام دادم..اما این سری چون تقصیر اونه و خیلی کارای بدی کرده نمیخوام اصلا پیام بدم بهش..اون روز ک بهش گفتم جدا شیم اصلا جدی نگرفت و گفت اگه میتونی جدا شو مردش نیستی و فلان منم گفتم باشه بعدش رفت و دیگه پیام نداد منم ندادم تا الان ک ۳ روز گذشته 

بعدش چند بار مجبور شدیم درباره کار حرف بزنیم و همو ببینیم کاملاااا رسمی و مثل غریبه ها حرف زدیم ولی وقتی دیدمش ناراحت بود 

حالا ب نظرتون چی میشه؟کی پیام میده بهم؟آخه ما می‌خواستیم ب همین زودیا عقد کنیم،خیلی ناراحتم 

:)

معلومه خیلی خودشو قبول داره فکر کرده تو خیلی بدبخت و وابسته ای برا همین بهت گفته مردش نیستی 

لطفا خودتو کوچیک نکن نه پیام بده نه هیچس بزار بفهمه رابطه دو طرفه اس کار اشتباه تاوان داره 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
معلومه خیلی خودشو قبول داره فکر کرده تو خیلی بدبخت و وابسته ای برا همین بهت گفته مردش نیستی  ل ...

آره چون تا حالا نشده بیاد منت کشی یا چیزی 

گفت من ی روز نباشم تو میمیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه خیلی خودشو قبول داره فکر کرده تو خیلی بدبخت و وابسته ای برا همین بهت گفته مردش نیستی  ل ...

پیام نمیدم حتی اگه ب قول خودش بمیرم 

ولی چیکار کنم از فکر و خیال؟همش میگم ینی دوس داشتنش همینقدر بود؟

آره چون تا حالا نشده بیاد منت کشی یا چیزی  گفت من ی روز نباشم تو میمیری

دیگه اصلا بر نکرد بزار بفهمه اونقدرا تحفه نیست خیلی حرفش زشت بوده 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
خودتو خراب کردی ک رفتی و برگشتی  حالا ی مدتی صبررکن کاری نکن دیدارتونم کم کک

نرفتم ک برگردم 

ی بار چن وقت پیش قهر کردیم مقصر من بودم خودم پیام دادم 

آره می‌خوام همین کارو کنم 

نه نمیدم  ولی خیلی دارم اذیت میشم

تحمل کن

منکه خوشم نیومد از طرز صحبتش 

اصن ببین رابطتون براش مهمه اگ باشه پیشقدم میشه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)