2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

106 بازدید | 17 پست

سلام مامانایی که تجربه دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

پسر من ۱۶ ماهشه فقط شیر خودمو میخوره و به هیچ عنوان شیشه و پستونک نمیگیره

میخواپ شیرشو قطع کنم، نمیدونم کلا روز و شبشو شیر ندم یا اول شیر شبشو قطع کنم بعد روزو؟ کم کم کمش کنم یا یه دفعه بگیرم؟

میشه از تجربیاتتون بهم بگید

پ.ن: خیلی غمگینم که میخوام بهش شیر ندم، امشب هی میگفت شیر گفتم خواستیم بریم بخوابیم بهت میدم ذوق میکرد، ولی موقع خواب دیدم داره توو بغلم میخوابه شیر ندادم دیگه، غصه م گرفته زیر قولم زدم 😭

درکت میکنم خودت خیلی بهت بیشتر سخت میگذره برا من مثل مرگ بود دخترم گریه میکرد منم همراهش گریه میکردم ولی خداروشکر گذشت و خاطراتش موند

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

میفهمم خیلی روزای سختیه واسه هردوتون

منم از دوازده دی دیگه از شیر گرفتم دخترمو

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کار اصصصصصلا نکن

سینه مادر از بدو تولد یه جورایی عشق اول بچه اس

اینجوری

ناگهانی ازش بگیری روانش نابود میشه

اولا برای تایمش حتما با دکتر مشورت کن

اگه وزنش خوبه شیر بده تا ۲۰-۲۱ ماه

اگه وزن کمه قط کن

اگرم میخوای قط کنی اول شیر شب قط کن

اونم‌تدریجی تازه!

شبر شب کلا باید از ۹ ماه قط شه

به خاطر دندونا و هرمون رشد و اینا!!

شیر اصلی رو

من‌با روش تدربجی گرفتم

نه بچه اذیت شد نه خودم

البته خودم که میگم از نظر درد اینا

ولی خب از نظر روحی واقعا اذیت شدم 

با این روش بگیر

۴ روز اول صب که بیدار شدین شیر نده تا ساعت ۱

بعد کلا شیر بده

۴ روز همین منوال

۴ روز دوم‌ از صب نده تا ساعت ۵ عصر ۵ به بعد بده

۴ روز سوم از صب که بلن شدین نده تا ۹ شب(در واقع تا قبل خوابش)

سعی کن این مدت با بازی زیاد 

ظهر نخوابیدن) خسته شه نه بخوابه

اینجوری عالیه 

‌حین خواب شبر بده شیر شبم اگه میخوره بده

۴ روز اخر حین خوابم نده

اگه شیر شب میخوره وقتی خوابش عمیق شد 

نفهمید

یا حتی شیر خواست بده

۴ روز اخر دیگه شبم نده

اگه شیر شب قط شده باشه که مرحله اخرو جلویی

کلااااا دیگه شیر یادش میره

برای ناز کردنم در نیار

حواسش پرت کن

تو این مدت محبت خیلی زیاد

بازی سرگرمی اینا فراموش نشه

با این روش نه لازمه چیزی به سینه برنی روح روان‌ بچه رو‌نالود کنی نه خودت از درد تجمع شیر به خودت میپیچی

بینظیره این روش

این کار اصصصصصلا نکن سینه مادر از بدو تولد یه جورایی عشق اول بچه اس اینجوری ناگهانی ازش بگیری روا ...

ممنونم امتحانش میکنم البته الان ۴ ماهه دارم سعی میکنم روزشو کم کنم اول تا ۱۲ ندادم بعد تا دو بعد تا ۶ ولی کل این ۴ ماه همش طلب شیر میکرد اصلا عادت نمیکرد به کم خوردنش.

شبا هم خدا رو شکر اکثرا با شیر نمیخوابه یعنی عادتش ندادم کلا زبر سینه بخوابه، ولی با توجه به تجربه این ۴ ماه میگم نکنه تدریجی کم کنم بشه مثل همون موقع و عادت نکنه به نخوردن

ممنونم امتحانش میکنم البته الان ۴ ماهه دارم سعی میکنم روزشو کم کنم اول تا ۱۲ ندادم بعد تا دو بعد تا ...

وقتی با شیر نمیخوابه عالیه

یه مرحله جلویی

وقتی شیر میخواد ازت

مستقیم نگو نمیدمیا بعدا میدم

یا ۱ ساعت دیگه

همچین چیزایی

حواسشو پرت کن

بازی کنین

خیلی بازی کنین

بیرون ببر 

محبت زیاااااد

تایم هایی که قراره شیر ندی باید خیلی براش وقت بزاری که یادش بری