2777
2789

سلام خانم های عزیزم لطفا نیاین بگید ۷ ماه که چیزی نیست تا یک سال طبیعیه و ...  

من ۷ ماهه اقدامم ولی باردار نمیشم  تنبلی دارم 

ماه قبل کلی امپول و قرص خوردم ولی باردار نشدم 

این ماه هم لتروزول  خوردم و متفرومین دارم میخورم  و قراره فردا برم عکس رنگی خیلیی استرس دارم خیلی میگم نکنه این همه درد بکشم بازم باردار نشم😔😭ما قرار نبود بریم عکس رنگی یعنی جوری بود که همسرم اون موقع وقت نداشت بریم ولی انگار خدا معجزه کرد و صلاح دونسته که فردا بریم  به نظرتون ممکنه  منم با عکس رنگی باردار شم؟ 🥲

خیلی دلم گرفته یهو زدم زیر گریه کسی هم نبود که باهاش دردودل کنم😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..... انشالله ب وقتش.. آروم باش

انگار دلم شکسته من قبلا ادم قوی بودم ولی الان خیلی ضعیف شدم توی دلم پر از حرفه🥲 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

اصلا نگرانی به دلت نیار امیدت به خدا باشه 

همسایه ما بعد چندین ساااال باردار شد به لطف خدا 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
عزیزم تنبلی تخم دان داری ؟

اره عزیزم دارم دارو میخورم 

منم ۱سال و نیمه نمیشه. دیگه نا امید شدم . 

بیا بغلم عزیز دلم ان شالله که سریع باردار میشی بهت قول میدم فدات شم 😍🥺🫂

فقط آروم باش خود استرس مانع بارداریه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
ان شاا،،،بزودی زود

ان شالله 🥲🙏🏻

اره عزیزم دارم دارو میخورم 

منم دارم یک سال سه ماه بعد از اقدام باردار شدم دکتر قطع امید کرد من قرصامو می‌خوردم بیخیال شدم نسبت بهش چون استرس خیلی براش بده هر روز باشگاه میرفتم و باردار شدم اصلا نگران نباش چیز سختی نیست 

اصلا نگرانی به دلت نیار امیدت به خدا باشه  همسایه ما بعد چندین ساااال باردار شد به لطف خدا& ...

خدا براش نگهش داره  

الهی هرکی دلش بچه میخواد خدا سریع دامنشو سبز کنه

فقط آروم باش خود استرس مانع بارداریه 

چشم عزیزم🥺