2777
2789
عنوان

معدل دانشگاه

350 بازدید | 16 پست

معدل کل بخایم ۱۷بشیم اینا بایذ نمراتمون تو چه رنجی باشه هردرس در هرترم ؟اگه دوترم خراب کرده باشیم امیدی هست بازم ه معدل کل ؟میترسم معدل کلم خراب بشه اخرسر خاک برسر بشم

در رنج شونزده به بالا

البته به اینکه درس چندواحدیه هم ربطی داره مثلا یه چهارواحدی ۱۸بشی عالیه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعتا باید تو رنج ۱۷ باشه دیگه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
در رنج شونزده به بالا البته به اینکه درس چندواحدیه هم ربطی داره مثلا یه چهارواحدی ۱۸بشی عالیه

من دو ترمه چهار واحدیم یکیش شده ۱۷ یکیش ۱۲کاش ترمای دیگه حبران کنم معدل اخرسرمو نابود نکنه خیلی نکرانم معدل لیسانسم بشه کم 

در رنج شونزده به بالا البته به اینکه درس چندواحدیه هم ربطی داره مثلا یه چهارواحدی ۱۸بشی عالیه

معدل کل بخواد بالای 17 بشه یعنی کل نمراتش باید بالای هفده باشن

اگه یکی دوتا شونزده داشته باشه بقیه درسا باید ۱۸_۱۹ باشن تا جبران بشه

خب برای استخدام مثلا زشت نیست بگی لیسانسم ۱۳شذم😂😑

نه راباعزیزم فکرنکنم ربطی داشته باشه اخه بیشترمعدل الف بودن روی تعدادواحدها تاثیرداره ادم میتونه ۲۴ واحدبگیره خیلی خوبه 😁😂😂😂

من دو ترمه چهار واحدیم یکیش شده ۱۷ یکیش ۱۲کاش ترمای دیگه حبران کنم معدل اخرسرمو نابود نکنه خیلی نکرا ...

نگران نباش عزیزم ترمای بعد خدا بزرگه♥️

سعی کن تمرکز زیادی روی درسایی که تعداد واحداشون زیاده داشنه باشیذ

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نگران نباش عزیزم ترمای بعد خدا بزرگه♥️ سعی کن تمرکز زیادی روی درسایی که تعداد واحداشون زیاده داشنه ...

ببین استرس امتحانا یه طرف این معدل اخرسرشم که چندسال ذیگس زفته رو مخم

ببین استرس امتحانا یه طرف این معدل اخرسرشم که چندسال ذیگس زفته رو مخم

من تا ترمای پیش معدل الف بودم این ترم معدلم ۱۴شد

دارم روانی میشم

از این‌میسوزم که استادم برگمو گم کرده بود درس چهارواحدیو بهم ده داد 🙂در صورتی که خودم ۱۸میشدم