2777
2789
عنوان

با دیدنم گریش گرفت

180 بازدید | 8 پست

امروز رفته بودم بیرون یه خانم خیلی نگام می‌کرد تا میفهمیدم سریع نگاهشو میدزدید یه دفعه مچشو گرفتم اونم دیگه نگاهشو ندزدید و همینطور خیره نگام می‌کرد نگاهمو گرفتم ولی بعدش دیدم انگار داره گریه میکنه چشاش برق میزد و اشکاشو تند تند پاک می‌کرد تا دخترش نبینه دخترش کنارش نشسته بود سنشم کم بود ۱۰ ۱۱ سالی بهش میخورد بعدشم دوباره هی نگام می‌کرد و لبخند میزد 

به نظرتون منو میشناخته؟! آخه من تاحالا حتی یه بارم تو عمرم ندیده بودمش و اصلا برام آشنا نبود قیافش

شاید قیافه تو اونو به یاد کسی انداخته

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
شاید قیافه تو اونو به یاد کسی انداخته

😕خداروشکر قیافه من برای همه آشناس چندبار دیگه هم اتفاق افتاده .. امیدوارم یاد آدم خوبی افتاده باشه وایب منفی نداده باشم بهش😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😕خداروشکر قیافه من برای همه آشناس چندبار دیگه هم اتفاق افتاده .. امیدوارم یاد آدم خوبی افتاده باشه ...

فک کنم دلش سوخته ک انقده زشتی😂😂😂😂💔

دیوونه یه ویام ندی یه وق دلم واست تنگ شده حسابی

هی جز تو کسیو نیستم . آخه مگه دنیا یدونه از تو بیشتر داره ؟ تو با همه همه چیت فرق داره  باشی مگه آدم چیزی کم داره. هنو مثل بار اول میبینمت میره بالا ضربان قلبم. هنو میشم مات خندت .دوپامین ینی دستات لای دستم... :)
فک کنم دلش سوخته ک انقده زشتی😂😂😂😂💔 دیوونه یه ویام ندی یه وق دلم واست تنگ شده حسابی

😂😎بشین بینیم بابا من به این خوشگلی

گفتم یه وقت سرت شلوغ باشه بیشتر مزاحم بشم😂🥺تو چی نامرد من پیام نمیدم تو هم نباید بدی؟؟؟!!!😐😂

😂😎بشین بینیم بابا من به این خوشگلی گفتم یه وقت سرت شلوغ باشه بیشتر مزاحم بشم😂🥺تو چی نامرد من پی ...

بمیر فلن که من اول دادم🥲😂😂💔

اوووو اعتماد ب سقمو...

آسمون سوراخ شد خاهری

هی جز تو کسیو نیستم . آخه مگه دنیا یدونه از تو بیشتر داره ؟ تو با همه همه چیت فرق داره  باشی مگه آدم چیزی کم داره. هنو مثل بار اول میبینمت میره بالا ضربان قلبم. هنو میشم مات خندت .دوپامین ینی دستات لای دستم... :)
بمیر فلن که من اول دادم🥲😂😂💔 اوووو اعتماد ب سقمو... آسمون سوراخ شد خاهری

مدال بدم بهت؟!😂😂 راستشو بگو چقدر انتظار کشیدی؟!🤣

اره میبینم الان داره بارون میباره😂

مدال بدم بهت؟!😂😂 راستشو بگو چقدر انتظار کشیدی؟!🤣 اره میبینم الان داره بارون میباره😂

خیلی انتظار کشیدم جان تو😂😂💔

خدا نکشتت