2777
2789
عنوان

عفونت

59 بازدید | 11 پست

دوستان برای درمان عفونت قارچی راه حلی دارین؟

هزاار بار رفتم دکتر ولی داروهاشون اثر نمیکنه من فلوکونازول و نیستاتین و کلوتریمازول رو مصرف کردم ولی باز دوباره برگشته 😭😭

دیگه دیوونه شدم 

راه حل ترجیحا گیاهی بلدین توروخدا بگین بلکه از شرش راحت شم برای همیشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما خودتو خوب خشک کن بعد حموم سشوار بکش از دور به ناحیه واژنت لباس زیر اتو بکش لباس زیر نخی بپوش از کاندوم استفاده کن یا شوهرت هم میدرا نیدازول بخوره قارچها تو محیط تاریک و نمناک رشد خوبی دارن پس اصلا تو خونه لباس زیر نپوش با دامن بگرد

جنبش و نیرویی نیست جز ب وسيله خدای والای بزرگ❤🌺☘
چندبار عوض کردم درمان شیمیایی هیچ کدوم.شون جوابگو نبود 

ببین یه سری نکات بهداشتی هست بهت میگم 

خودتو هر سری ک میشوری با آب ولرم بشور بعدش خشک کن ، اگه با پارچه ی نخی خشک کنی ک عالیه ، اگرم سختته همون دستمال توالت هم خوبه ، از جلو ب عقب بشور و خشک کن

یه شامپو بدن ضدقارچ ایروکس بگیر ، شو*رت هاتو با اون بشور با دستای خودت بشور ، تو لباسشویی هم ننداز 

بعد بنداز توی هوای آزاد و در معرض تابش آفتاب بعدم یه دور اتو بکش 

شو*رت های کهنه ای ک بافتشون خراب شده بنداز بره 

هر چند مدت به بار شو*رت جدید بخر ، جنسش حتماً نخ باشه

اگه با ژیلت شیو میکنی هر سری ک استفاده میکنی بنداز ، از اون مدل هایی نخر ک چندین بار قابل استفاده است

از دستشویی فرنگی عمومی استفاده نکن 

سیستم ایمنی بدنت رو با خوردن ویتامین C , ویتامینE تقویت کن 

و حتماً یه آزمایش ویتامین D هم بده چون کمبود این ویتامین هم باعث میشه شما هی قارچ بگیری  

ببین منم یه سری مشکل دارم ، در کنار اینکه به پزشک مراجعه کردم و دارم زیر نظرش دارو مصرف میکنم این کارایی ک نوشتم رو هم در کنارش انجام میدم

و میدونم چقدر درد داری و اذیتی و کاملاً درکت میکنم

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
2790
2778
2791
2779
2792