2789
عنوان

اقایون سایت

137 بازدید | 15 پست

پسرا تو سن بلوغ خیلی رو مخ میشن (ازجمله پرخاشگری و...)

از نظر شما چجور با برادر کوچکم صحبت کنم یا چجور رفتاری باهاش داشته باشم که جواب بده روش

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

آقا نیستم 

اما تمام نوجوون ها دوست دارند درک بشند یکی بی قضاوت گوش بده ب حرفاشون 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید خیلی تو این دوره صبوری کنین

منم برادرم خیلی پرخاشگر شده بود

ما که زیاد کاری باهاش نداشتیم و سر به سرشم نمیذاشتیم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
آقا نیستم  اما تمام نوجوون ها دوست دارند درک بشند یکی بی قضاوت گوش بده ب حرفاشون

ممنون عزیزم

خودمم نوجوونم ولی صححبت نمیکنه همش اذیت میکنه مثلا توپ برداشته هی شوت میزنه به در اتاقم وقتی که درس میخونم هر ی بهش میگم اذیت نکن بیشتر لجبازی میکنه!

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ما خانوما جواب بدیم‌چی مب یشه😑

خوشحال میشم

عنوانو این زدم ون اقایون این دوران رو گذروندن وگرنه فرقی نداره خانوما جواب بدن فق میخوام از شرایط خارج شم

ممنون عزیزم خودمم نوجوونم ولی صححبت نمیکنه همش اذیت میکنه مثلا توپ برداشته هی شوت میزنه به در اتاقم ...

پس نوجوون نیست هنوز کودکه😁 

چندسالشه؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
باید خیلی تو این دوره صبوری کنین منم برادرم خیلی پرخاشگر شده بود ما که زیاد کاری باهاش نداشتیم و س ...

ممنون گلی

والا ما هم کارشنداریم میگرده دنبال نقاط ضعف اعضای خونواده هی روشون مانور میره

پس نوجوون نیست هنوز کودکه😁  چندسالشه؟

۱۵

فرزندان تا 7 سالگی پادشاه اند . 7 دوم باید سخت گرفت توی تربیت . منظور از سخت گرفتن تنبیه و فشار نیست . اما 7 سال سوم در مقام مشاور . وقتی بچه پاشو می زاره توی این سن اون غرور فوران می کنه که این هم حکمت خداست مراحلی از تکمیل شدن انسان و شروع بزرگسالی و مستقل شدن از خانواده است . فقط یک نکته می گم قبل از 

قبل از اینکه به بلوغ برسه خودتون (والدین و فرزندان) بزرگتر احترام به همدیگر را همیشه مد نظر داشته باشین . کودکان ناخواسته رفتار شما را تقلید می کنند .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
فرزندان تا 7 سالگی پادشاه اند . 7 دوم باید سخت گرفت توی تربیت . منظور از سخت گرفتن تنبیه و فشار نیست ...

والدینم خیلی روانشناسانه باهامون برخورد میکردن و نه اوقدر رو میدن و نه اونقدر محدود میکنن و تمام کاراشون برنامه ریزی شده هست

منو ابجیم هیچکدوم وقتی تو سن داداشم بودیم اینقدر رو مخ نبودییم این بچه خیلی رو اعصابه ازز دست کاراش تیک عصبی گرفتم

والدینم خیلی روانشناسانه باهامون برخورد میکردن و نه اوقدر رو میدن و نه اونقدر محدود میکنن و تمام کار ...

اون پسره صد البته غرورش هم بیشتر . بچه ی آخر هم هست هر چی بگی مرکز توجه بوده و بخوای نخوای لوس شده . پسر از پدر حساب می بره باید پدرتون مدیریت کنه .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اون پسره صد البته غرورش هم بیشتر . بچه ی آخر هم هست هر چی بگی مرکز توجه بوده و بخوای نخوای لوس شده . ...

متاسفانه پدرم خیلی ریلکسه 

ببخشید شما چند سالتونه ؟

ببخشید . از آقایون سن شو نمی پرسن. نه کم نه زیاد