2789
عنوان

معلم شدن !

176 بازدید | 16 پست

سلام 

لطفا اگر اطلاع دارید راهنماییم کنید 

افرادی که به وسیله آزمون استخدامی آموزش و پرورش معلم میشن معلم رسمی محسوب میشن یا قرار دادی ؟

اگر نمیشن، پس معلم رسمی به کی میگن ؟

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۴ سال قرار دادی هستن بعد رسمی میشن

من الان دو ساله رسمی شدم

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

۴ سال قرار دادی هستن بعد رسمی میشن من الان دو ساله رسمی شدم

ممنونم از راهنماییتون

موفق باشید 

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله
گمونم اونایی ک سهمیه دارن سریع رسمی میشن.سایرین بعد ۵سال و در صورت صلاحدید خودشون.

ممنونم از راهنماییتون

هیچ کارمندی همون اول زرتی رسمی نیست که،یه مدت پیمانی هست بعد رسمی

ممنونم از راهنماییتون

پیمانی میشن ، بین۲ تا ۵ سال بعد رسمی میشن

ممنونم از راهنماییتون

ببخشید من یه سوال داشتم ازتون در مورد همین معلمی اگه وقتتون رو نمیگیرم

بفرما جانم

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

درخواست دادم بهتون اگه میشه اونجا بگم بهتون 

خیله خب