2777
2789

نمیدونم معیارای من متفاوته یا نه ولی هر کی بهم معرفی میسشه به جز دو سه مورد هیچکدوم با من جور نبودن و کیس هایی بودن که اصلا به من نمیخوردن و نمیدونم اون کسی که اینا رو معرفی کرده بود چه فکری کرده بوده پیش خودش مثلا یارو میومد تو اپارتمان مادرش،زندگی میکرد و یه واحد اونجا داشت خب من هرگز با کسی که پیش مادر و پدرشه زندگی نمیکنم یا شغلی داشت که من نمیتونستم قبول کنم یا اینکه بسیار مذهبی و سنتی بود و من اصلا دوس نداشتم چنین چیزی رو .بعد جالبتر اینجاس که همین افراد ی که این ها رو به من معرفی میکنن خودشون معتقدن اینا بهترین کیس های دنیا هستن 😥😥😥😏😏😏😏 یعنی بعضی ها انقدر ساده به هر کسی بله میدن دیگه دارم شک میکنم من یه نامزد خیلی پولدار و خوشگل داشتم که متاسفانه به دلایلی عروسی مون بهم خورد ولی همش دلم پیششع تمام معیارامو داشت 😥😥😥خدالعنتت کنه روزگار که منو دست همچین کیسایی انداختی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی با توجه به شرایط زندگی که داره معیاراشو انتخاب میکنه توهم اگه کسی میخای که تمام معیاراتو داشته باشه فک نکنم توی ازدولج سنتی کبرت بیاد باید دیگه خودت بکردی دنبال کسی که شرایطی که نیخای داره

پولداری و خوشگلی معیار بود ک بقیه رو نگفتی این دوتارو گفتی؟

اتفاقا خانواده خیلی خوبی داشت عالی بودن عاشق مادر و خواهر ش بودم خیلی باکلاس و فرهیخته و باشخصیت خودشم همینطور 😖😖😖😖😖

آدم وقتی بهم میزنه همه به خودشون اجازه میدن واسه دختره تصمیم بگیرن و دنبال شوهر باشن چون فکرمیکنن دخترا واسه اینکه به قبلی حرص بدن سریع میخان ازدواج کنن

آفرین به اراده ات پای تصمیمات بمون

نمیشه کسی رو قضاوت کرد تا جای اون دختری که بله میگه نباشیم نمیدونیم واقعا چه حسی داشته چی توی اون مرد دیده که قبول کرده خودم وقتی ازدواج کردم شنیدم پشت سرم چیزایی گفته بودن ولی برام اندازه یه نخودچی ارزش نداشت خداروشکر از انتخابم راضیم تا چشم اونایی که نمیتونستن ببینن دربیاد دور از جون شما استارتر مثال بود خودمو مثال زدم به کسی برنخوره 

آدم وقتی بهم میزنه همه به خودشون اجازه میدن واسه دختره تصمیم بگیرن و دنبال شوهر باشن چون فکرمیکنن دخ ...

اخه کیس هایی که میگن  خیلی بدرد نخوره تصمیم گرفتم همون اولش بگم قصد ازدواج ندارم یا کسی رو در نطر دارم ولم کنن